Hirmagazin.eu
Főoldal » Havas Henrik ezért nincs képernyőn évek óta – A 70 éves tévés nem köntörfalazott
Bulvár

Havas Henrik ezért nincs képernyőn évek óta – A 70 éves tévés nem köntörfalazott

Havas Henrik ezért nem televíziózik 2017 decembere óta.

Havas Henrik 2017 decembere óta nincs képernyőn, a hetvenéves tévés a televíziózás helyett könyvet írt. Júniusban jelent meg a 28. könyve, A magyar keresztapa című kötet idén júniusban jelent meg – árulta el a Spektrum Home csatornán vasárnap esténként jelentkező NőComment! című műsorban, ahol arról is beszélt, miért tűnt el a képernyőről.

Comment! című műsorban, ahol arról is beszélt, miért tűnt el a képernyőről.

Havas Henrik 1989 és 1998 között a Magyar Televízió Nap TV című műsorának műsorvezető-szerkesztőjeként dolgozott, majd 1999-ben az RTL Klub Heti Hetes című közéleti műsorának egyik szereplője lett. 2004-ben a TV2 csatorna Mokka című műsorához igazolt, amelyet 2007-ig vezetett. Ezt követően több csatornánál is megfordult.

Az elmúlt években az ATV-n vezette a Tabu, a Civil a pályán és a Havas a pályán című műsorokat, aztán a csatorna 2017. december 31-vel elbocsátotta. Miután szexuális zaklatással vádolta Baukó Éva, Való Világ egykori versenyzője, majd Molnár Anikó, a Való Világ és a Nagy Ő egykori szereplője, és egy volt üzlettársa is azt állította, Havas őt is szexre akarta kényszeríteni, a csatorna belső vizsgálatot rendelt el, aminek a végén közölték, hogy nem hosszabbítják meg a műsorvezető szerződését. Azóta sem fut egyik csatornán sem saját műsora.

havas-henrik1

Fotó: TMC

 

Amikor a NőComment! műsorvezetője, Ábel Anita arról kérdezte, tudatos döntés volt-e, hogy ritkán szerepel a televízióban, Havas Henrik nem köntörfalazott válaszában.

– Szeptemberben lesz az első tárgyalás 2017 után. Aki nem tudná, 2017 decemberében, egy szerdai napon bemutatták a Vona Gáborról, a Jobbik elnökéről írt könyvemet, és hétfőn reggel kiderítették, hogy Baukó Éva, keresztény neveltetésű hölgy annak idején rosszul viselte az én verbális közeledésemet. Ennyi! – bukott ki Havasból.

havas-henrik2

Fotó: TMC

– Persze, hogy nem vagyok képernyőn, mert kirúgtak. Pontosabban nem kirúgtak, nem hosszabbítottak szerződést. De ha belemennék abba, hogy engem honnan nem rúgtak ki… engem mindenhonnan kirúgtak már – mesélte a talkshow-ban.

femina

Hasonló hírek

Elhunyt az igazi döglégy

info

Eltemették Gesztesi Károlyt

Mazsi

A 60 éves modell alakja még mindig tökéletes – Yazemeenah Rossin nem fog az idő

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------