Főoldal » Havas Henrik durván odacsap a magyar válogatottnak!
Bulvár

Havas Henrik durván odacsap a magyar válogatottnak!

Noha örül a vá­lo­ga­tott győ­zel­mé­nek, és meg­érti a fi­a­ta­lok örö­mét. Ő maga még sincs jó vé­le­ménnyel a ma­gyar fut­ball­ról. Nem lel­ke­se­dik az Eu­rópa-baj­nok­ság iránt. Azt is el­árulta, miért.

Extázisban az ország. Mindenki a magyar válogatott sikereiről beszél. Még a nemzetközi sajtó is szuperlatívuszokban beszél, és egy nagy családként írja le a magyar csapatot.

Ám mindenhol vannak kivételek. Havas Henrik elmondta, már nem tud úgy rajongani a magyar fociért, ahogyan régen tette.

“Nincs meg a lelkesedés már. Amikor a nyolcvanhatos Vb előtt azt dobta ki a számítógép, hogy mi vagyunk a legesélyesebbek, és három egyre megvertük a brazil válogatottat. Na, akkor persze, hogy lelkes voltam. Most megvertük az osztrákokat. Hát tizedikek a ranglistán. Szerintem a magyar-osztrák meccs első félideje volt a legunalmasabb az egész Eb-n. A második félidő jó volt. Örültem a két gólnak, de tegyük hozzá, hogy az osztrákok tíz emberrel játszottak” – kezdte az újságíró a Mokkában, aki azt is elárulta, miért ilyen lesújtó a véleménye a magyar fociról.

Havas Henrik durván odacsap a magyar válogatottnak!

“Azért álljunk már meg egy pillanatra. Ne feledjük el, hogy Magyarország kétszer volt már világbajnoki döntőben. Harmincnyolcban és ötvennégyben is. Nem szlovákok, vagy románok vagyunk. Annak idején bronz meccset nyertünk az Eb-n.”

Túl öreg vagyok ahhoz, hogy ne emlékeznék arra, milyen csapatot láttam már magyar mezben.

Habár hatalmas dolognak írja le, hogy a jelenlegi helyzetben megvertük a „nagy arcú” osztrákokat, mégsem elégedett a magyar focival. Ha megnyernénk az Eb-t, szerinte az sem változtatna semmin.

Adná a Jóisten, hogy megnyerjük az Eb-t. De az min változtatna? Hol tartunk? Egyszerűen nincs magyar futball, el lett rontva. A hazai labdarúgásra építeni lehetett volna, amit hosszú évtizedes kemény munkával rontottak el.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Sztárok az utasok között: légiutas-kísérők mesélnek

Edit

Gólyahír a királyi családban: Katalin hercegnő nagy bejelentést tett

Mazsi

Titokban, kamionokkal költöztették ki házából Lagzi Lajcsit!

Mazsi