Hirmagazin.eu
Főoldal » Havas eső, hófúvás jöhet..
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Havas eső, hófúvás jöhet..

Óvatosan az utakon!

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint hétfőn többnyire erősen felhős vagy borult időre számíthatunk. A hajnali óráktól az ország nagyobb részén az északkeleti, a Nyugat-Dunántúlon az északi szelet nagy területen kísérik majd viharos 60-85 km/h lökések. Szintén a kora reggeli óráktól kelet, délkelet felől érkezik egy kiterjedtebb csapadéksáv (jobbára hó, de néhol havas eső, esetleg gyenge eső is előfordulhat). Az ország északi felén legfeljebb lepelnyi réteg alakulhat ki, ám az ország déli felén lepel – 5, 6 cm tapadó hó eshet (nagyobb mennyiségre a Dél-Alföldön és Baranyában számíthatunk). A Mecsekben azonban, ahol jobbára porhó valószínű, a viharos északkeleti szél hófúvást okozhat.

 

A várható téli időjárásra tekintettel felhívjuk az autósok figyelmét, hogy a szokásosnál jóval óvatosabban vezessenek! Tartsanak nagyobb követési távolságot az előttük haladó mögött, míg előzésnél és kikerülésnél számoljanak az oldalszéllel! Mindig tartsák szem előtt a látni és a látszani elvet! Ne feledjék, rossz látási viszonyok között hosszabb a reakcióidő, míg csúszós úton megnő a féktávolság! Ha muszáj útra kelniük, számoljanak a szokásosnál hosszabb menetidővel, és vezessenek lassan, körültekintően!

… hogy mindenki hazaérjen!

police, Hirmagazin.eu – további rendőrségi-, bűnügyi-,baleseti hírek itt!

Hasonló hírek

Akadályozta, majd meg is rongálta a mentőautót, majd elmenekült a helyszínről

Géza

Halálos gázolás Nyíregyházán tegnap!

Géza

Kilencen sérültek meg egy balesetben a 471-es főúton

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------