Hirmagazin.eu
Ökokatasztrófa

Hatvan tonna hulladéktól szabadították meg a Tiszát

Tiszabecs – Nem kevesebb, mint 60 tonna hulladéktól szabadították meg a Tiszát az egy héten át tartó, negyedik Felső-Tiszai PET Kupa résztvevői.

A több mint 30 résztvevő összesen 60 kilométeren, a Tiszabecs és Vásárosnamény–Gergelyugornya közötti szakaszon tisztította meg a folyó vizét.

Mindenki ezt olvassa most!

„A petágyúzás után a Jándi sziget újra egy frontra irányította a csapatot, és közös erővel szedték le az uszadékfán összegyűlt hulladékot! A nap végére PETII rengeteg zsákkal telt meg” – írták a verseny Facebook-oldalán.

A vásárosnamény-gergelyiugornyai befutó előtt elterülő Jánd-szigeten évről évre temérdek hulladék halmozódik fel az uszadékfák között. Az évek óta tartó kitartó munkának ugyanakkor látható következményei vannak, az ártérben ugyanis kevesebb az erősen szennyezett hulladék gócpont.

A folyamatos tisztítás azért is fontos, mert a parton kialakuló hulladékhelyzetet jelentősen átrendezhetik a gyakori, erős áradások. A szervezők éppen ezért folyamatos hulladéktérképezést végeznek a TrashOut nevű applikációval.

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Az animáció, mely sokkolta a világot azzal, hogy szemléltette: ÍGY irtottuk ki az Amazonas őserdejét – videó

Géza

2010-ben történt a Mexikói-öböl nagy olajkatasztrófája

Géza

Újrahasznosítják a Mount Everesten összegyűjtött hulladékot Nepálban

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------