Főoldal » Hátrányos helyzetű gyerekeknek osztogatott tanácsokat Berki Krisztián
Bulvár

Hátrányos helyzetű gyerekeknek osztogatott tanácsokat Berki Krisztián

Az ön­elé­gült show­man nem­rég Bi­ri­ben járt, ahol nehéz kö­rül­mé­nyek kö­zött élő di­á­kok­nak adott tip­pe­ket arról, ho­gyan le­het­nek olyan si­ke­re­sek, mint ami­lyen ő maga. Az össze­gyűlt ta­nu­lók ér­dek­lő­dés­sel hall­gat­ták az izom­agyú fe­ne­gye­rek sza­vait, majd lel­ke­sen szelfiz­get­tek vele.

Alig egy hete robbant bombaként a hír, hogy hazánk talán legönelégültebb celebje, Berki Krisztián elhagyja az országot, és családjával együtt Miamiba költözik.

Az edzésmániás fenegyerek azonban előtte még úgy döntött, megosztja a jövő generációjával sikertippjeit, amikkel a diákok is olyan sokra vihetik az életben, mint ő. Így hát ellátogatott Biri község egyik iskolájába, ahol az Édes Élet kamerái előtt adott életvezetési tanácsokat hátrányos helyzetű gyerekeknek.

Bár Friderikusz Sándor nemrég teljesen kiborult A Berki stílusától, a lelkes diákok érdeklődéssel hallgatták szavait, előadása végén pedig mindenki szelfizni akart a bölcs tanácsadó szerepében tetszelgő sztárral.

És hogy mi a siker kulcsa a külföldre készülő izomceleb szerint?

Nos, Berki biztos benne, hogy pontosan tudnunk kell, mit szeretnénk elérni az életben. Ha ugyanis több tervünk is van a jövőre nézve, akkor valószínűleg mindegyik dugába dől majd. Neki persze mindig határozott elképzelése volt arról, mit is akar az élettől, és mindent megtett, hogy elérje céljait.

Ezen a ponton pedig elgondolkoztunk, hogy Krisztián mit is ért a siker alatt, és vajon mik lehettek a céljai. Mert azt azért be kell látnunk, hogy nagyon nagy dolgokat nem tett le az asztalra, jelenlegi karrierje nagyjából abból áll, hogy ő A Berki. Mindenféle tévéműsort bevállal, celeb simogatásokra jár különböző közönségtalálkozókon, ahol gyakorlatilag azért kap pénzt, hogy pózoljon a rajongóival. Erre pedig mindenki képes, akit valamelyik tévécsatorna felkap, és megismerik a nevét.

A Ripost ezek után arra is kíváncsi volt, hogy miért pont egy ilyen megosztó személyiséget hívtak meg előadást tartani. Így hát megkerestük az intézmény egyik vezetőjét, Szálku Istvánt, aki szerint a gyerekek imádták a TV2 fő celebjét.

“Nagyon fontosnak tartottuk, hogy egy olyan ismert személy jöjjön el hozzánk, aki hasonló környezetből küzdötte fel magát, mint a nálunk tanuló, hátrányos helyzetben lévő gyerekek.”

– indokolta a kissé meglepő döntést a szakoktató, majd hozzátette,  hogy Berki közel sem olyan arrogáns és nagyképű, mint amilyennek sokan gondolják.

Hátrányos helyzetű gyerekeknek osztogatott tanácsokat Berki Krisztián

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Hogyan kell csókolni?

info

David Bowie kutyájának szeme pont olyan, mint gazdájáé volt

Edit

Ihos József 20 évvel fiatalabb nőt szeret – A humoristára 60 fölött talált rá a szerelem

Géza