Főoldal » Hathat a jövő a jelenünkre?
Tudástár - minden érdekesség

Hathat a jövő a jelenünkre?

2011 januárjában Dr. Daryl J. Bem érdekes cikkel írt címet, amelyben a megérzésekkel foglalkozott, és kísérleteket is hajtott végre.

Bem kilenc kísérletet hajtott végre és be is bizonyította, hogy a jövő hathat a jelen érzékelésünkre. 1000 egyetemista diákot vizsgált meg. A diákoknak kategorizálni kellett szavakat, amelyeket később meg kellett jegyezniük. Bem bebizonyította, hogy a diákok könnyebben előhívták azokat a szavakat a jelenben, amelyeket később memorizálni kellett volna.

hirmagazin_2015-08-18_121154
Sokan úgy gondolják, hogy Bem eredményei nem szolgálatnak semmiféle bizonyítékkal vagy misztikus intellektuális energiákkal és végképp nem bizonyítanak semmilyen paranormálisat. De lehetséges, hogy Bemnek mégis sikerült letapogatnia az emberi elme egy nem ismert részét?
Egyes kutatások szerint a tudatunk tárolható lehet kvantum mikrotubullusokban, amelyek az univerzumban tárolódhat, mintha az egy hatalmas szuperszámítógép lenne. A Globális Tudat Projekt már évtizedek óta próbálja összegyűjteni a korrelációkat a teljesen véletlenszerű adatokban, amelyek a világot alkotják.

forrás: TheGhostTheory

Hasonló hírek

15 ezer éves mamutcsapdát tártak fel

Mazsi

Azért több a cápatámadás, mert több a strandoló

info

Súlyosan elszíneződött a Tádzs Mahal. .. De miért? (Olvasd el és nézd meg!)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------