Hirmagazin.eu
Főoldal » Hatéves kislányként él a hétgyermekes apa
Bulvár

Hatéves kislányként él a hétgyermekes apa

Stefonknee” Wolschtt 46 évesen úgy döntött, nem csak, hogy férfi nem akar többé lenni, de felnőtt sem. A kanadai “transznemű kislányt” most befogadta egy család, ahol együtt játszhat az unokákkal.

Hatéves kislányként él a hétgyermekes apa
23 éve volt már házas, és volt hét gyermeke, amikor egyszer közölte feleségével, hogy nem bírja tovább az életet férfiként. A felesége nemigen tolerálta transzneműségét – azt mondta, vagy szokjon le erről, vagy hagyja ott a családot.

Pedig korábban azt már elfogadta, hogy férje transzvesztita, és vonzódik a női ruhákhoz – de az már sok volt neki is, hogy a meglett ember kislányként akart élni . Férje ezután többször is öngyilkosságot kísérelt meg.

Legutoljára akkor, amikor egyik lánya férjhez ment, és azt kérte, hogy, ha lehet, apja férfiként jelenjen meg a szertartáson- írja a globoport.hu.

Hatéves kislányként él a hétgyermekes apa

Paul – ekkor még hivatalosan így hívták – ekkor végképp elbujdosott otthonról, és hajléktalanként élt, majd befogadta őt a torontói transznemű közösség egy temploma. Ott találta meg őt jelenlegi családja. “nevelőapja, és nevelőanyja”, no meg “testvérei” jól kijönnek vele, és elfogadják, hogy immár – fizikailag – 52 éves férfi létére, kislányoknak készül ruhákat hord (xxxl méretben), napjait pedig babázással, rajzolással és egyéb lányos dolgokkal tölti – jól elvan a család legkisebb unokájával.

Korábban egyébként még nyolc éves volt, de mikor az unoka jelezte, hogy inkább kistesót szeretne, váltott a hatra. Pénzkeresetül azért a legkevésbé sem kislányos dolgot csinálja, bájos kis csizmácskáiban havat lapátol. A transgender project filmjében arról is beszél – bár nem tagadja, hogy volt már házas és vannak gyermekei, de jelenleg nem kíván felnőtt lenni.

Hatéves kislányként él a hétgyermekes apa

Forrás: középsuli

Hasonló hírek

Elköltözött feleségétől Oszter Sándor!

Mazsi

Szerelem első látásra 36 év korkülönbséggel

Géza

Pikáns részleteket árult el Demcsák Zsuzsáék szerelméről Gáspár Zsolti

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------