Image default
Életmód hírek

Hátborzongató vallomás: ezt érzékelte a nő, aki visszatért a halálból

Ezt a körülötte lévők sem gondolták. A nő azt állítja, többször olyan forrónak érezte a testét, mintha lángolna.

A 38 éves Colleen Kelly Alexandert egy kamion ütötte el 2011 októberében. A nő ekkor 20 percig volt halott, de újraélesztették, 10 percre viszont ismét elveszítették. A baleset után rövidebb időre többször is leállt a szíve, mesterséges kómába helyezték.

A nő öt hétig volt kómában, ezalatt pedig számos műtéten esett át. Mindenki azt gondolta, hogy teljesen öntudatlan, de állítása szerint ez korántsem így volt: úgy érezte, egy szörnyű álomban rekedt és a teste foglya. Volt ugyan, amikor tényleg eszméletlen volt, de máskor érzékelte a külvilágot: hallotta a hangokat, voltak érzései, és közben olyan melegnek érezte a testét, mintha lángolna. Állítása szerint folyton arra gondolt, hogy egy pohár vizet szeretne inni.

Amikor azt képzelte, hogy vízben fekszik, jobban érzete magát – írja az Independent. Ha pedig ismerős hangot hallott, akkor nőtt a biztonságérzete – ilyenkor többször is előfordult, hogy kinyitotta a szemét. Azt nagyon szerette, ha valaki megfogta a kezét vagy a fejét simogatta, esetleg a haját fésülte. Ugyanakkor rengeteg rémálma volt, valószínűleg többnyire akkor, amikor műtéten kellett átesnie.

Amikor magához tért és megtudta, hogy öt hétig kómában volt, sírva fakadt. Az első napokban gyakran elfelejtette, miért került kórházba, mi történt vele. Amikor újra és újra elmondták neki, mindig elsírta magát.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Érdemes vagy sem biciklivel járni?

info

Pánikszerű válás: Ezért menekült ki a férj 15 perc után a házasságból

Mazsi

Döbbenet: szexért cserébe kínál lakást egy magyar főbérlő

Mazsi