Hirmagazin.eu
Főoldal » Hátborzongató vallomás: ezt érzékelte a nő, aki visszatért a halálból
Életmód hírek

Hátborzongató vallomás: ezt érzékelte a nő, aki visszatért a halálból

Ezt a körülötte lévők sem gondolták. A nő azt állítja, többször olyan forrónak érezte a testét, mintha lángolna.

A 38 éves Colleen Kelly Alexandert egy kamion ütötte el 2011 októberében. A nő ekkor 20 percig volt halott, de újraélesztették, 10 percre viszont ismét elveszítették. A baleset után rövidebb időre többször is leállt a szíve, mesterséges kómába helyezték.

A nő öt hétig volt kómában, ezalatt pedig számos műtéten esett át. Mindenki azt gondolta, hogy teljesen öntudatlan, de állítása szerint ez korántsem így volt: úgy érezte, egy szörnyű álomban rekedt és a teste foglya. Volt ugyan, amikor tényleg eszméletlen volt, de máskor érzékelte a külvilágot: hallotta a hangokat, voltak érzései, és közben olyan melegnek érezte a testét, mintha lángolna. Állítása szerint folyton arra gondolt, hogy egy pohár vizet szeretne inni.

Amikor azt képzelte, hogy vízben fekszik, jobban érzete magát – írja az Independent. Ha pedig ismerős hangot hallott, akkor nőtt a biztonságérzete – ilyenkor többször is előfordult, hogy kinyitotta a szemét. Azt nagyon szerette, ha valaki megfogta a kezét vagy a fejét simogatta, esetleg a haját fésülte. Ugyanakkor rengeteg rémálma volt, valószínűleg többnyire akkor, amikor műtéten kellett átesnie.

Amikor magához tért és megtudta, hogy öt hétig kómában volt, sírva fakadt. Az első napokban gyakran elfelejtette, miért került kórházba, mi történt vele. Amikor újra és újra elmondták neki, mindig elsírta magát.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Ezt tedd, ha valaki nem szimpatikus körülötted! (Videó)

info

Fogyózom, de nem bírom az éhséget

info

Így vonzd be az életedbe a pozitív energiákat a Vonzás törvényével! (+Videó)

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------