Hirmagazin.eu
Főoldal » Hátborzongató: Túlvilági csápok jelentek meg a semmiből! – VIDEÓ
Tudástár - minden érdekesség

Hátborzongató: Túlvilági csápok jelentek meg a semmiből! – VIDEÓ

Hi­he­tet­len lát­vány, ami­kor egy ma­rék­nyi fehér por­ból, lán­gok­tól övezve dé­moni csá­pokra em­lé­kez­tető, te­ker­gőző nyúl­vá­nyok je­len­nek meg. Ezért bi­zony a kö­zép­kor­ban bárki a mág­lyán vé­gezte volna, ha nem hány­ják azon­nal kard­élre!

A videón valaki meggyújt egy kis kupac fehér port. A lángok közül váratlanul, ismeretlen, csápszerű képződmények nyúlnak ki, és kezdenek tekeregni. Mintha megnyílna egy dimenziókapu a túlvilágra.

El kell, hogy keserítsünk, szó sincs ufókról és mágiáról! Ez színtiszta kémia! A fáraó kígyója nevű híres kémiai trükköt egy német vegyész, Friedrich Wöhler találta fel a XIX. században. A trükk lényege, hogy ha egy Hg(SCN)2 pasztillát hőálló felületre (pl. porcelán tálba) tesszük és meggyújtjuk, könnyű habszerű anyag tekeregve, mint egy kígyó nő ki belőle.

Pasztillává préselt higany(II)-rodanidot meggyújtva érdekes jelenségnek lehetünk tanúi. Az égéstermékek közt szereplő olvadt ként a keletkező gázok és gőzök nagy térfogatúra fújják fel, sárga kígyó növekszik a kisméretű pasztillából (fáraó kígyója). A kísérletet érdemes fülke alatt végezni, mert az égés során higanygőz, kéndioxid és egy sor egyéb mérgező égéstermék is keletkezik. – írja a kiserletezzz.sokoldal.hu.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Olyan elképesztő dolgot videóztak Ózdon, amit nem kellett volna…

Mazsi

Ezek viszont UFÓ-k! Egy elhallgatott hír 2002-ből, amikor az UFÓ-k megtámadták Indiát! (A cikk videót tartalmaz)

Géza

A világ 10 leggazdagabb terrorszervezete

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!