Főoldal > Hírek > Tudástár > Tudástár - minden érdekesség > Hátborzongató: Szellemváros emelkedett ki a felhők közül – VIDEÓ
Hátborzongató: Szellemváros emelkedett ki a felhők közül

Hátborzongató: Szellemváros emelkedett ki a felhők közül – VIDEÓ

Hirdetés

Az ember sok fur­csa­sá­got lát az in­ter­ne­tet bön­gészve. Az azon­ban elég szo­kat­lan, hogy egy szel­lem­vá­ros tűn­jön fel a fel­hők kö­zött.

Sokan csak találgatnak, hogy minek tudható be ez a bizarr jelenség. Ahogy lenni szokott, két táborra oszlottak a rejtélyt megoldani vágyók. Az egyik csoport azt mondja, hogy egy párhuzamos dimenzió városa rajzolódik ki a képkockákon. Akik pedig ésszerű magyarázatot keresnek a látottakra, azt állítják, hogy ez csak egy vizuális illúzió, egy délibáb.

A délibáb főleg sík területeken, meleg időben fellépő légtükröződési jelenség, ami a távolságuk miatt egyébként nem látható tárgyakat láthatóvá teszi, amint a látóhatáron lebegnek, megkettőződnek; vagy fordított állásban látszanak az egyébként is látható tárgyak.

A szkeptikusok azonban továbbra sem hisznek a racionális magyarázatban. Szerintük ez csak mellébeszélés, mert Kínában már nem ez az első ilyen eset. 2011-ben is történt hasonló. Akkor egy  ufó– várost véltek felfedezni a járókelők.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: