Főoldal > Hírek > Tudástár > Tudástár - minden érdekesség > Hátborzongató! Mutáns tengeri szörny tűnt fel az öböl mélyén
Hátborzongató! Mutáns tengeri szörny tűnt fel az öböl mélyén 1
Fotó: YouTube

Hátborzongató! Mutáns tengeri szörny tűnt fel az öböl mélyén

Hirdetés

Nem lenne meg­lepő, ha a bi­zarr lény lát­tán tö­me­ge­sen ke­rül­nék el a tu­ris­ták a nép­szerű üdü­lő­he­lyet!

A Mexikói-öböl évtizedek óta a nyaralók egyik kedvenc célpontja, ám ezután a sokkoló felfedezés után nem kizárt, hogy sok turista messziről elkerüli majd a népszerű üdülőhelyet.

Az öböl mélyén elhelyezett vízalatti kamera ugyanis egy rémisztő, semmihez sem hasonlító tengeri lényt vett videóra több mint 1000 méter mélyen.

Hátborzongató! Mutáns tengeri szörny tűnt fel az öböl mélyén

A 10 méteres csápokkal rendelkező, négylábú halszörny először még a tapasztalt kutatóknál is kiverte a biztosítékot. Óriási vita kerekedett, amikor egymást túlharsogva próbálták meg kitalálni, mi is lehet pontosan a horrorfilmbe illő teremtmény.

Hátborzongató! Mutáns tengeri szörny tűnt fel az öböl mélyén 1

Fotó: YouTube

Végül aztán megszületett a megoldás: kiderült, hogy a ritka példány nem más, mint egy mélytengeri ragadozó, az úgynevezett Stygiomedusa Gigantea, amit 1900 óta mindössze 115-ször láttak felbukkanni – számolt be róla a Daily Star.

A különös lényről készült videót az egyik kutató töltötte fel a legnagyobb videómegosztóra, ám a felvétel azóta rejtélyes módon eltűnt, így csak néhány bizarr fotó maradt a bizarr példányról.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: