Hirmagazin.eu
Főoldal » Hátborzongató! Megszólalt az eltűnt villanyszerelők meggyilkolásával vádolt férfi kollégája: É. Imre majdnem őt is megölte – Brutális, amit a munkatársaival tett
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Hátborzongató! Megszólalt az eltűnt villanyszerelők meggyilkolásával vádolt férfi kollégája: É. Imre majdnem őt is megölte – Brutális, amit a munkatársaival tett

Hátborzongató történetet mesélt egy ausztriai építkezésen dolgozó férfi: nem sokon múlt, hogy őt is megölje a két villanyszerelő meggyilkolásával vádolt É. Imre.

M. Ádám festő-mázolóként dolgozott az előzetes letartóztatásban lévő vállalkozónak. É. Imrét a nevelőapján keresztül ismerte meg, tőle kapta az ajánlatot, hogy dolgozhatna egy kis plusz pénzért Ausztriában. A gyanúsított sűrűn kért tőle kölcsön, de az elején ezeket gyorsan visszafizette, később azonban tartozni kezdett, sőt, a munkabért sem fizette ki – írja a Ripost.

Mivel Ádám családos ember, nagy szüksége volt a pénzre, ezért nem akart felmondani, arra azonban volt példa, hogy összeverekedett a munkaadójával. Az ilyen összezördülések után előfordult, hogy másnap ki voltak szurkálva az autója kerekei.

Hátborzongató! Megszólalt az eltűnt villanyszerelők meggyilkolásával vádolt férfi kollégája É. Imre majdnem őt is megölte – Brutális, amit a munkatársaival tett 1
Mácsik Zoltán és Orlik Vilmos eltűnésének ügyében hátborzongató egyezések vannak/Fotók: police.hu

„Mindenki, aki neki dolgozott, rögtön arra gondolt, hogy ő tette, mert ha valaki követelni kezdte, hogy fizessen a munkájáért, mindenkinek ilyeneket mondott, hogy ‘elvágom a kocsidban a féket!’ Odáig fajult a vitánk, hogy egyszer össze is ugrottunk, volt egy kis verekedés köztünk” – mondta.

Ezek után nem meglepő, hogy Ádám kétkedve fogadta, amikor egy kedves üzenetet kapott a munkaadójától, hogy késő este menjen az ikrényi telkéhez, ahol az összes pénzét visszakapja. A korábbi fenyegetőzések és verekedés után nem mert egyedül a helyszínre menni. Több barátját kérte meg, hogy kísérjék el, hátha valami gond lesz.

„Összesen öten ültünk az autóban, amikor megérkeztünk a megbeszélt időpontban. Alig láttam bármit, hiszen már erősen szürkület volt. Ott várakoztunk, én pedig hívogattam őt. Ki volt kapcsolva. Legalább húsz percet várakoztunk a barátaimmal, majd elmentünk” – mesélte.

Hátborzongató! Megszólalt az eltűnt villanyszerelők meggyilkolásával vádolt férfi kollégája É. Imre majdnem őt is megölte – Brutális, amit a munkatársaival tett 2
Mácsik Zoltánné 14 éves kora óta kitart férje mellett

Két nappal később érkezett a hír, hogy Mácsik Zoltán eltűnt, a gyanúsított pedig a főnökük, É. Imre.

„Teljesen kiakadtam. Rögtön hívtak a haverok, hogy biztosan figyelt minket, csak mivel nem egyedül mentem, ezért letett arról, hogy bármit is csináljon velem. Lehet, hogy az életem múlt rajta, hogy elvittem a barátaimat” – mondta Ádám a lapnak.

A korábbi kollégáknak meggyőződésük, hogy munkaadójuk tüntethette el Mácsik Zoltánt, mert nem tudta törleszteni a tartozását. Ádám úgy véli, ha Zoltánt vitték valahova, akkor az osztrák építkezés környékén lehet, mert a gyanúsított korábban taxisként dolgozott ott, és úgy ismeri a környéket, mint a tenyerét.

M. Ádám a vele történtek után nem tett feljelentést, ezért ebben az ügyben nem indult nyomozás, azonban így is emberölés miatt folyik a vizsgálat a két, hátborzongatóan hasonló eltűnési ügyben É. Imre ellen.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Isza Ferenc

 

Hasonló hírek

Országos összesítő + legfrissebb bűnügyi hírek, + eltűntek keresése (+ videó)

Géza

Toplistás körözés

Géza

Az NNI munkatársát akarták megvesztegetni

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------