Hirmagazin.eu
Főoldal » Hátborzongató jelenség tűnt fel a tinilány szelfijén
Külföld Tudástár - minden érdekesség

Hátborzongató jelenség tűnt fel a tinilány szelfijén

A 13 éves gye­rek unal­má­ban lőtt né­hány fotót ma­gá­ról az anyós­ülé­sen. Ami­kor anyja vissza­nézte a ké­pe­ket, szinte sok­kot ka­pott a lát­vány­tól!

A 13 éves Harper épp egy tini szépségversenyre tartott anyjával, ám olyan dugóba kerültek, hogy a lány szelfizgetéssel próbálta elütni az időt. Az anyósülésen ülve lőtt magáról egy fotót, majd el is tette a telefont, mivel megindult a forgalom.

Amikor anyja egy hónappal később visszanézte a képet, szinte sokkot kapott a látványtól!

A hátsó ülésen ugyanis egy különös árnyalak tűnt fel, ami épp olyan volt, mint egy kisfiú szelleme.

Hátborzongató jelenség tűnt fel a tinilány szelfijén

Harper anyja esküszik rá, hogy csak ketten voltak a kocsiban, sőt, a The Sunnak azt is elárulta, hogy lánya vonzza a paranormális jelenségeket. A 48 éves Melissa komoly nyomozásba kezdett, és kiderítette, hogy egy évvel korábban egy borzalmas baleset történt épp azon az útszakaszon, ahol ők is hajtottak.

“Utánaolvastam a dolgoknak, és megtudtam, hogy egy sérültet tavaly mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani. Mivel személyiségi jogokra hivatkozva több információt nem közöltek, gyanítom, hogy egy kisgyerek lehetett, aki később életét vesztette”

árulta el az anyuka, aki az első ijedtség után egy szakembernek is megmutatta a hátborzongató képet.

Greg Pocha, a paranormális jelenségek kutatója nem tartja kizártnak, hogy valóban egy bolyongó kísértet látható a képen, hiszen a kisfiú arca annyira halovány, hogy az már nem életszerű.

“A képet megvizsgálva ara jutottam, hogy a fiúcska a biztonsági öv fontosságára akarta felhívni Harper figyelmét. Nem kizárt, hogy ő is azért vesztette életét, mert nem volt bekötve. Minden bizonnyal azóta is az autópályán kísért”

– magyarázta Pocha.

Harper szkeptikusabb családtagjai még így is elképzelhetetlennek tartják a hallottakat, ám a jelenségre ők sem találtak magyarázatot…

Vajon mi az igazság?

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Megváltozott a hangulat Németországban a kölni események óta

Edit

Pánikszerűen menekültek az emberek: földrengés volt Albániában

Géza

Az amerikai kormányzat köszöntötte Magyarországot a nemzeti ünnep alkalmából

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------