Image default
Külföld

Hátborzongató felvétel: robbanások és pánik a repülőgép fedélzetén – Felszállás közben kezdett el lángokat lövellni a hajtómű – videó

Los Angeles – Kényszerleszállást kellett végrehajtania egy fülöp-szigeteki utasszállítónak, miután az egyik hajtóműve lángokat lövellt.

Döbbenetes jelenetek játszódtak le a kaliforniai metropolisz légi kikötőjénél, amikor felszállás közben kigyulladt a Philippine Airlines utasszállító gépének jobb hajtóműve, a motor meghibásodása pedig olyan nagy hanghatásokkal járt, hogy a Boeing 777-es fedélzetén tartózkodó 347 személy közül többen is pánikba estek.

– Négy nagy robbanást lehetett hallani, majd hamar kiderült, hogy a jobb oldali hajtómű robbant és kapott lángra – magyarázta egy utas a CBS riportjában, amelyből az is kiderült, hogy többen kiáltozni kezdtek, néhányan sírva is fakadtak, de szerencsére nem történt tragédia. A hatalmas gépmadár egy órán belül újra landolt Los Angelesben, és ekkor már nem okádott lángokat. Állítólag kompressziós probléma merült fel, de a hivatalos jelentéshez meg kell várni a vizsgálat végét.

Forrás: Blikk.hu

 

Hasonló hírek

Rendkívül agresszíven viselkedett egy orosz vadászgép

Edit

Női kommandó robbantott volna – már nyolcan vannak őrizetben Párizsban

Edit

Tagad a német kormány

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------