Image default
Külföld

Hátborzongató dolog derült ki Emiliano Sala lezuhant gépének pilótájáról

Valószínű, hogy az Emiliano Sala gépét vezető pilóta színvak volt, így nem is repülhetett volna éjjel.

Azt eddig is lehetett tudni, hogy a január 21-én a tengerbe veszett focista, Emiliano Sala pilótája nem tartott be maradéktalanul minden előírást, ráadásul magánpilótaként nem szállíthatott volna pénzért utast. Nemrég azonban kiderült, hogy a focistát szállító David Ibbotson színvak lehetett. Ennek fényében nem repülhetett volna éjszaka, mivel a piros és zöld lámpák a légi közlekedésben éjjelente különösen fontosak.

A pilóták számára az éjszaka napnyugta előtt fél órával kezdődik, és a napkelte után fél órával ér véget. Ibbutson engedélyébe beleírták, hogy csak napközben vezethet. Úgy volt, hogy a pilóta reggel 9-kor száll fel Salával a fedélzetén, viszont ezt a focista kérésére elhalasztották egészen este 7-ig. Így a repülő 70 perccel napnyugta után szállt volna le.

Egyébként Sala korábbi csapata, a Nantes már panaszt tett a FIFA-nál amiatt, hogy nem kapta meg a sztárfocistáért megígért pénzt, holott a Cardiff együttesének a szerződés értelmében ki kell fizetnie a játékosért a pénzt. Most azonban úgy tudni, ők is panasszal akarnak élni a FIFA-nál, mivel Sala egy percet sem játszott csapatukban, és szerintük a játékos halálával a szerződés is érvénytelenné vált.

Metro

Hasonló hírek

Újabb Trump-bomba robbant

Edit

Provokációra készülhetnek a migránsok

Géza

Németország már Merkel bukására készül

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------