Hirmagazin.eu
Főoldal » Hátborzongató dolog derült ki Emiliano Sala lezuhant gépének pilótájáról
Külföld

Hátborzongató dolog derült ki Emiliano Sala lezuhant gépének pilótájáról

Valószínű, hogy az Emiliano Sala gépét vezető pilóta színvak volt, így nem is repülhetett volna éjjel.

Azt eddig is lehetett tudni, hogy a január 21-én a tengerbe veszett focista, Emiliano Sala pilótája nem tartott be maradéktalanul minden előírást, ráadásul magánpilótaként nem szállíthatott volna pénzért utast. Nemrég azonban kiderült, hogy a focistát szállító David Ibbotson színvak lehetett. Ennek fényében nem repülhetett volna éjszaka, mivel a piros és zöld lámpák a légi közlekedésben éjjelente különösen fontosak.

A pilóták számára az éjszaka napnyugta előtt fél órával kezdődik, és a napkelte után fél órával ér véget. Ibbutson engedélyébe beleírták, hogy csak napközben vezethet. Úgy volt, hogy a pilóta reggel 9-kor száll fel Salával a fedélzetén, viszont ezt a focista kérésére elhalasztották egészen este 7-ig. Így a repülő 70 perccel napnyugta után szállt volna le.

Egyébként Sala korábbi csapata, a Nantes már panaszt tett a FIFA-nál amiatt, hogy nem kapta meg a sztárfocistáért megígért pénzt, holott a Cardiff együttesének a szerződés értelmében ki kell fizetnie a játékosért a pénzt. Most azonban úgy tudni, ők is panasszal akarnak élni a FIFA-nál, mivel Sala egy percet sem játszott csapatukban, és szerintük a játékos halálával a szerződés is érvénytelenné vált.

Metro

Hasonló hírek

Megötszöröződött a menekültszállások elleni támadások száma Németországban

Edit

Hamufelhőket lövell az Anak Krakatau, emelték a riasztás szintjét

Géza

Félelmetes videó, ez a nő centikre volt a haláltól – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------