Hirmagazin.eu
Főoldal » Hátba szúrtak egy rendőrt intézkedés közben a müncheni pályaudvaron
Külföld

Hátba szúrtak egy rendőrt intézkedés közben a müncheni pályaudvaron

Rendőri intézkedés közben, teljesen váratlanul szúrtak hátba egy rendőrt München főpályaudvarán. A 23 éves elkövetőt a többi utas fogta le, amíg az erősítés a helyszínre nem ért. A német sajtóban müncheni lakosként írtak a tettesről, akiről időközben egy sokakban kérdéseket felvető kép is megjelent.

Müncheni rendőrök a hét elején éppen igazoltattak valakit a bajor város főpályaudvaron, amikor az egyik intézkedő rendőrt hirtelen hátba szúrták egy késsel. A hatóságok szerint a támadó nem az a férfi volt, akit a járőrök ellenőriztek. A közelben lévő szemtanúk azonnal lefegyverezték az elkövetőt, és addig nem is engedték elmenekülni, amíg a rendőri erősítés meg nem érkezett. A sérült rendőrt kórházba szállították, az orvosok szerint a nyaka és a válla között érte a szúrás, az áldozat állapotát a klinikán stabilizálták.

A müncheni pályaudvar kívülről.
Fotó: PA

Az elkövetőről a német sajtó azt írta, hogy egy Münchenben született német állampolgár.

A Bild című német napilap azonban a támadást követő napon megosztotta az őrizetbe vett férfi fényképét, ami miatt sokakban kérdőjelek merültek fel. A 23 éves férfi ugyanis lehet, hogy német útlevéllel rendelkezik és Münchenben született, de a kommentelők szerint biztosra vehető a migrációs háttér. A rendőrség szerint nem ideológiai támadásról van szó, az elkövető pszichés betegséggel küzd. A müncheni rendőrség vezetője szerint tarthatatlan, hogy egyre többször vállnak támadók céltáblájává az egyenruhát viselő rendőrök.

Balra az őrizetbe vett „müncheni” férfi.
Fotó: Facebook

A jogállamnak minden eszközzel fel kell lépnie, hogy a munkájukat végző rendőröknek ne kelljen magukat veszélyben éreznie

– mondta Hubertus Andra rendőrfőnök.

Forrás Ripost.hu

Hasonló hírek

Bizarr ügy: 19 éve ül börtönben gyilkosságért a férfi, miközben az áldozata élhet

Géza

Amerika megdöbbent, kiengedték a börtönből a botrányhős sportolót

Mazsi

El akarta kapni a 11. emeletről leugró nőt! – VIDEÓ – 18+

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------