Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Határsértők elfogása

A rendőrök a két afgán és egy ukrán férfit előállították a határrendészeti kirendeltségre. (2019. 08. 18., v – 22:09, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság)

A rendőrök a két afgán és egy ukrán férfit előállították a határrendészeti kirendeltségre.

Három határsértőt fogtak el a rendőrök 2019. augusztus 18-án 21 óra 5 perckor Beregdaróc külterületén. Két férfi, akik magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni, afgán állampolgároknak vallották magukat. A társaság harmadik tagja egy ukrán állampolgár, aki az eddigi adatok szerint segítette a két afgán férfit, valamint a kora reggel elfogott nőt és gyermeket az államhatár illegális átlépésében. Az illegális migránsokat, valamint segítőjüket a rendőrök előállították a Beregsurányi Határrendészeti Kirendeltségre. A határátlépés körülményeinek tisztázása folyamatban.

A két férfi líbiai állampolgárnak vallotta magát, de egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállították őket. (2019. 08. 18., v – 19:10, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság)

Tótkomlóson, 2019. augusztus 18-án 18 óra 20 perc körül lakossági bejelentés alapján igazoltattak a rendőrök két férfit. Egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A magukat líbiai állampolgárnak valló külföldieket a rendőrök előállították a Battonyai Határrendészeti Kirendeltségre, ahol megtörténik a meghallgatásuk.

police.hu

Hasonló hírek

Sokkoló részletek: három napig ivott, mielőtt halálba vitte a kislányát a borsodi férfi – fotók

Géza

Eltűnt egy 14 éves gyermek Budapesten! Oszd meg, segítsük ezzel is a keresést!

Géza

Most közölték a szörnyű hírt: elhunyt a balatoni villámcsapás áldozata

Mazsi