Hirmagazin.eu
Főoldal » Határsértők elfogása
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Határsértők elfogása

A rendőrök a két afgán és egy ukrán férfit előállították a határrendészeti kirendeltségre. (2019. 08. 18., v – 22:09, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság)

A rendőrök a két afgán és egy ukrán férfit előállították a határrendészeti kirendeltségre.

Három határsértőt fogtak el a rendőrök 2019. augusztus 18-án 21 óra 5 perckor Beregdaróc külterületén. Két férfi, akik magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni, afgán állampolgároknak vallották magukat. A társaság harmadik tagja egy ukrán állampolgár, aki az eddigi adatok szerint segítette a két afgán férfit, valamint a kora reggel elfogott nőt és gyermeket az államhatár illegális átlépésében. Az illegális migránsokat, valamint segítőjüket a rendőrök előállították a Beregsurányi Határrendészeti Kirendeltségre. A határátlépés körülményeinek tisztázása folyamatban.

A két férfi líbiai állampolgárnak vallotta magát, de egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállították őket. (2019. 08. 18., v – 19:10, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság)

Tótkomlóson, 2019. augusztus 18-án 18 óra 20 perc körül lakossági bejelentés alapján igazoltattak a rendőrök két férfit. Egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A magukat líbiai állampolgárnak valló külföldieket a rendőrök előállították a Battonyai Határrendészeti Kirendeltségre, ahol megtörténik a meghallgatásuk.

police.hu

Hasonló hírek

Eltűnés miatt keresi a rendőrség Gajárszki Teodórát! Oszd meg, segítsük ezzel is a keresést!

Géza

A Dózsa György úti gázoló levágta a lábáról a nyomkövetőt

Géza

Megrázó részletek: végighallgatta a barátja, ahogy a 17 éves Vikit halálra gázolta a vonat

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------