Hirmagazin.eu
Sporthirek

Hatalmas pánik, elvesztette társait a Mount Everesten a magyar sztár

Más­fél hete in­dult el Klein Dávid és Su­hajda Szi­lárd több ma­gyar sztár­ral a világ leg­ma­ga­sabb pont­já­nak meg­hó­dí­tá­sára.

A Mount Everest 2017 expedíciót nagyon várta Száraz Dénes, aki gyakorlott hegyi túrázó. De a színész azt nem gondolta, milyen kalandos lesz az útjuk – főleg neki. Száraz ugyanis egyik hajnalban futni indult, majd eltévedt.

Hatalmas pánik, elvesztette társait a Mount Everesten a magyar sztár

„Elindultam lefelé a hegyről, és én, aki még a hazai, remekül kiszalagozott terepfutó versenyeken is képes vagyok eltévedni, természetesen rossz irányba fordultam – kezdte Száraz Dénes.

“Egy fenyőerdőbe érve lett gyanús, hogy arra még nem jártam. Visszafordultam, ezzel három kilométert kerültem. Gyönyörű kis hajnali túra volt, mert akkor nem volt még senki a hegyen, a teherhordók sem indultak el. Így teljesen egyedül lehettem a napfelkeltével, a gyönyörű kék éggel és a hatezres csúcsokkal. Most valószínűleg jobban el vagyok fáradva, mint a többiek, de nagyon megérte.”

Hatalmas pánik, elvesztette társait a Mount Everesten a magyar sztár 1

A színész hozzátette, nemcsak akkor került veszélybe: volt egy nagyon meredek leszállásuk a világ legkisebb repterén.

„A tizenhat személyes kisgépen rémülettel néztük a landolást. A világ legveszélyesebb repterének tartott Lukla felé a vastag felhőrétegből kiemelkedve felbukkant néhány himalájai jégóriás, majd harminchét perces repülés urán megpillanthattuk a kifutópályát, ami összesen ötszázhúsz méter. De ez a levegőből a töredékének látszik. Az embernek az az érzése, mintha pillanatokon belül a hegyoldalba csapódnánk.”

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Mint a “vébén”!

Edit

Irány a speedzone.hu kupa!

Edit

Peredi Péter és a Penta Szilveszter Rally

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------