Hirmagazin.eu
Főoldal » Hatalmas nyomás nehezedik Gáspár Lacira – VIDEÓ
Média és szórakozás

Hatalmas nyomás nehezedik Gáspár Lacira – VIDEÓ

A Me­gasztár alatt meg­ta­pasz­tal­hatta, hogy mi­lyen érzés az, ami­kor egy or­szág várja a cso­dát tőle. Most a Sz­tár­ban sztár adá­sa­i­ban sin­csen ez más­képp, ugyanis már hetek óta azt hal­lani min­den­hol, hogy neki kell meg­nyer­nie a szó­ra­koz­tató show-t. Az éne­kes ha­tal­mas nyo­más alatt van, ugyanis, ha nem úgy tel­je­sít, ahogy azt az em­be­rek vár­ják, akkor nép­sze­rű­sége jócs­kán vissza­es­het.

Hatalmas nyomás nehezedik Gáspár Lacira

Még a Megasztár ideje alatt sem volt olyan népszerű a kétgyerekes apuka, mint most, a Sztárban sztáros szereplései okán. Gáspár Laci ugyanis megmutatta az országnak, hogy nemcsak saját hangjával képes fantasztikus dolgokra, hanem más előadók bőrében is tökéletesen teljesít. Pedig a szerkesztők nem könnyítették meg az énekes dolgát, ugyanis folyamatosan női szerepeket osztanak rá, ami testi és hangi adottságai miatt is hatalmas kihívás számára.

Ám a nehezített pálya ellenére az énekes zseniálisan szerepel a műsorban, olyannyira, hogy a nézők már hetek óta biztosra veszik, hogy a 2015-ös Sztárban sztár győztese nem lehet más, ami megfelelési kényszerhez is vezethet.

 

Laci remekül szerepelt a műsor első döntőjében is, amit a zsűri jutalmazott is volna, ha pontozhatnak. De mind a négyen kiemelték a teljesítményét, akárcsak az elmúlt hetekben. Vagyis nemcsak a nézők, de az ítészek oldalán is magas lécet kell átugrania.

Az utolsó körben pedig bizonyos szempontból az eddigi talán legnehezebb feladatát kell megoldania. Gáspár Laci ismét nőként áll majd a színpadra, méghozzá Bonnie Tylerként. De a nagyobb kihívás az lesz az énekes számára, hogy Majka bőrébe bújva is bizonyítania kell. Amit ugye maga Majoros néhány méterről fog végignézni. Ha pedig  neki nem tetszik a hasonmása, akkor a kritikájával alaposan visszavetheti a beáramló szavazatokat.

A zsűritagok közül eddig Bereczki Zolit már kétszer is kiosztották a versenyzőknek, de Majka karakterét még nem játszották ki. A műsor történetében eddig egyik évadban sem merték meghozni ezt a döntést, ugyanis ez egy igen ingoványos talaj, már csak a zenei műfajt is tekintve.

Gáspár Laci zsenialitása eddig mindig tökéletes produkciókat eredményezett, de Majka slágerével most jócskán meggyűlhet a baja. A Belehalok című dal gyakorlatilag végigsöpört a hazai rádiókon és a hallgatóságon is, sőt egy ország énekelte a megjelenése után, és ez a mai napig semmit se változott. A dalt a kiadása óta, vagyis három év alatt majdnem 35 millióan hallgatták meg csak a YouTube-on.

Hatalmas nyomás nehezedik Gáspár Lacira 1


Mikor Laci megtudta, hogy Majkát kell alakítania, az volt az elő kérdése, hogy ezt vajon a műsor ítésze tudja-e, és hogy egyáltalán mi lesz ebből, hisz a dalt se ismeri. Az énekes láthatóan megijedt a feladattól, annak ellenére, hogy Majka zenésztársa és barátja, Curtis ott fog állni mellette a színpadon.


Egy biztos: Lacin most hatalmas a nyomás a nézők felől, ugyanis sok ember fog csalódni akkor, ha nem ő nyeri meg a műsort. De Majka véleményétől is retteghet, ugyanis már a korábbi adásokban is sokszor csinált viccet Laci maszkjaiból. Most, hogy saját magát fogja látni a színpadon, valószínűleg sokkal kritikusabb lesz az énekessel szemben, mint eddig bármikor.

Forrás: Ripost

 

 

 

Hasonló hírek

Indul a verseny az Apple Watchért

info

Indul a Sötét ötven árnyalata

Edit

Jön a 2. Magyar Filmhét

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------