Hirmagazin.eu
Főoldal » Hatalmas mellű gumibabát állított az ablakhoz, döbbenet, ami történt!
Viccek, vicces videók

Hatalmas mellű gumibabát állított az ablakhoz, döbbenet, ami történt!

A szex­baba moz­du­lat­la­nul áll­do­gált a kony­ha­ab­lak­nál. A kí­ván­csi szom­széd­nak, aki évek óta les­ke­lő­dött ennél az ab­lak­nál, fel­tűnt az élet­te­len test. Ri­asz­totta rend­őr­sé­get…

Hatalmas mellű gumibabát állított az ablakhoz, döbbenet, ami történt!

Egy kíváncsi holland öregasszony – persze a legnagyobb titokban – évek óta szemmel tartotta szomszédját. Rendszeresen benézett a férfi ablakán, amikor az elhagyta a lakását. Legutóbb azonban, amikor bekukucskált, megfagyott az ereiben a vér: egy hatalmas mellű nő hulláját látta a szomszédban!

„Az idős hölgy kétségbeesetten telefonált a rendőrségre, hogy a szomszéd lakásában halottat talált – mondta az esetet követően az amszterdami rendőrség szóvivője.– Azonnal kimentünk a helyszínre és meggyőződtünk róla, hogy valóban egy hölgy fekszik mozdulatlanul a konyhában, az ablaknál. Rátörtük az ajtót.”

A kommandósok valóban megtalálták az élettelen testet, azonban az nem hulla, hanem egy felfújható szexuális segédeszköz volt. A gumibabát a reggeli rohanásban a lakás tulajdonosa támasztotta a konyha falához.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Vicces videó: Vigyázat! Támadás van folyamatban! :D :D :D

Edit

Vicces videó: táncoló szarvasok

Edit

Csalódás

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------