Image default
Viccek, vicces videók

Hatalmas mellű gumibabát állított az ablakhoz, döbbenet, ami történt!

A szex­baba moz­du­lat­la­nul áll­do­gált a kony­ha­ab­lak­nál. A kí­ván­csi szom­széd­nak, aki évek óta les­ke­lő­dött ennél az ab­lak­nál, fel­tűnt az élet­te­len test. Ri­asz­totta rend­őr­sé­get…

Hatalmas mellű gumibabát állított az ablakhoz, döbbenet, ami történt!

Egy kíváncsi holland öregasszony – persze a legnagyobb titokban – évek óta szemmel tartotta szomszédját. Rendszeresen benézett a férfi ablakán, amikor az elhagyta a lakását. Legutóbb azonban, amikor bekukucskált, megfagyott az ereiben a vér: egy hatalmas mellű nő hulláját látta a szomszédban!

„Az idős hölgy kétségbeesetten telefonált a rendőrségre, hogy a szomszéd lakásában halottat talált – mondta az esetet követően az amszterdami rendőrség szóvivője.– Azonnal kimentünk a helyszínre és meggyőződtünk róla, hogy valóban egy hölgy fekszik mozdulatlanul a konyhában, az ablaknál. Rátörtük az ajtót.”

A kommandósok valóban megtalálták az élettelen testet, azonban az nem hulla, hanem egy felfújható szexuális segédeszköz volt. A gumibabát a reggeli rohanásban a lakás tulajdonosa támasztotta a konyha falához.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Ez a japán orvos végre elárulta a tutit! Olvasd el, ha jót akarsz nevetni! :D

Mazsi

Gondolatok

Mazsi

Az év migráns-vicce, ami nem is annyira vicc! Oszd meg!

Géza