Hirmagazin.eu
Főoldal » Hatalmas kudarcként élte meg válását a magyar színésznő
Bulvár

Hatalmas kudarcként élte meg válását a magyar színésznő

Augusztus 10-én ünnepli hatvanadik születésnapját Básti Juli.

A Kossuth-díjas művésznő a jeles évforduló alkalmából exkluzív interjút adott lapunknak. A művésznő őszintén mesélt gyermekkoráról, szerelmeiről és kudarcairól. Sorozatunk második részében Básti Juli a házasságairól és a gyerekeiről mesélt.

Ripost: Néhány rövidebb kapcsolat után megismerkedett első férjével, Gothár Péterrel. Az is első látásra szerelem volt?

Básti Juli: Nem, az nem. Ő édesen, hosszan, okosan és trükkösen udvarolt. Akkoriban Kaposváron játszottam, és Máthé Gáborral jártam, de aztán ő másba lett szerelmes. Utána Lukács Andor következett, és aztán jött Gothár. Elkezdtünk járni és szép lassan beleszerettem. Tehetséges pasi volt és elképesztő jó volt a humora. Jókat lehetett vele beszélgetni és fantáziadúsan udvarolt, végül összeházasodtunk.

Ripost: Aztán megszületett az első gyermeke. Mit jelent önnek az anyaság?

BJ: Péternek azonnal szülni akartam, így nem sokra rá megérkezett Márton. Élveztem, hogy gyerekem van, hogy nevelhetem, taníthatom, figyelhetek rá. Kíváncsi voltam, tudom-e másképp csinálni, mint ahogy engem neveltek. Ezért is volt, hogy amikor nekem, a vidéki színésznőnek nem maradt Marcira elég időm, inkább felszerződtem Budapestre, a Katona József Színházba. Gothár meg nem volt sehol. Akkoriban rengeteget forgatott, tehát még arra sem számíthattam, hogy ha már én nem tudok a kicsivel lenni, akkor legalább ő ott van neki. Így ez nem működött, és addigra az is kiderült, hogy a házasságunk sem. Elhamarkodott döntés volt.

Ripost: Kudarcnak élte meg válását?

BJ: Nagyon… Eleinte úgy éreztem, ha már van egy gyerek, nem szabad elválni. De köztünk olyan nagy és megoldhatatlan problémák voltak, hogy rosszabb lett volna, ha együtt maradunk. De mégse bánom, hogy megpróbáltuk, hiszen megszületett Marci… De maga a házasság nekem nagy trauma volt! Három évig hezitáltam, végül elváltunk.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Hatott az évszázados ősi átok: emiatt ért véget Sarka Kata házassága!

Mazsi

Hivatásos koszorúslányként dolgozik, milliókat keres vele

Edit

Zsibbad a teste Pécsi Ildikónak, és egyfolytában sír

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------