Főoldal » Hatalmas fordulat az eltűnt maglódi vállalkozó ügyében: Szlovákiában került elő Gyula vizslája
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Hatalmas fordulat az eltűnt maglódi vállalkozó ügyében: Szlovákiában került elő Gyula vizslája

Maglód — Egyre nagyobb rejtély övezi a maglódi Pintér Gyula (50) eltűnését: a férfinak múlt péntek délután veszett nyoma Répa nevű kutyájával együtt.

Az ebet szerdán megtalálták: Szlovákiában bukkantak rá. Hogy hogyan került oda, azt Gyula szerettei sem értik. Az ebről egy kassai nő osztott meg egy fotót, majd az Eltűnt emberekért Facebook-csoport is frissítette a Gyuláról készített bejegyzését egy hozzátartozó leírása alapján.

Az egyik családtag nyilatkozott lapunknak, Gyula keresztlányát, Nikolettet telefonon értük utol. A nő sírva erősítette meg, hogy valóban meglett a négylábú. – Anyukám, aki Gyula testvére, valamint az egész családunk éjt nappallá téve keresi a keresztapámat, róla ugyanis továbbra sem tudunk semmit – mondta Niki, aki korábban arról is mesélt, hogy az eltűnt férfit apjaként szerette, hiszen mindig védte és óvta a keresztlányát és az egész családjukat.

A kutyus már hazakerült, de Pintér Gyulát (50) lapzártánkkor is nagy erőkkel keresték

– Többet nem mondhatok, mert félek, hogy azzal ártanék a nyomozásnak – fűzte hozzá a fiatal lány. Információink szerint Gyulának nem élnek rokonai Szlovákiában, ha ott bárkivel kapcsolatban áll, az feltehetően az autófelújítási, illetve értékesítési munkája miatt lehet.

Amit még tudni lehet, hogy a család közzétette annak a fekete Hummernek a fotóját is, amelyikben legutóbb látták Gyulát, és amelyet szintén nem találnak a férfi eltűnése óta. 

Nem tudni, hogyan került Maglódról Kassára az eltűnt férfi kutyája, Répa / Grafika : Blikk

A rendőrség továbbra is mindössze annyit közölt, hogy a férfit eltűnés miatt körözik. Azt kérik, ha bárki bármit tud a 170-175 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna, rövid hajú, eltűnésekor fekete színű szövetpólót, fekete színű, oldalzsebes nadrágot viselő Gyuláról, jelentkezzen az ismert elérhetőségek valamelyikén.

Minden részlet fontos lehet

A hozzátartozók szerepe a keresés sikerében kulcsfontosságú. Le kell írniuk az eltűnt ruházatát, szokásait, ismerősi körét, kedvenc helyeit, kocsija adatait, telefonja, számítógépe ismert kódjait is.

blikk

Hasonló hírek

Dagad a botrány, sírva fakadt a sikkasztással vádolt Győzike

Mazsi

Családi dráma: évek óta nem fizet gyerektartást Damu Roland, a sógornője most feljelentette – Ez várhat rá!

Géza

Egy taxis sietett a mentők segítségére, miután egy autós nem engedte el a szirénázó mentőautót! Köszönjük a figyelmes taxisnak!

Géza