Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Hatalmas erőkkel vonult ki a TEK, lerohanták a nógrádi házat – VIDEÓ

Két férfit vet­tek őri­zetbe a pász­tói rend­őrök.

A Pásztói Rendőrkapitányság eljárást folytat kábítószer-kereskedelem vétség kísérlet, valamint kábítószer birtoklásának bűntette megalapozott gyanúja miatt M. Zoltán 32 éves jobbágyi, továbbá új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett és más bűncselekmény elkövetése miatt A. István 52 éves hatvani lakos ellen.

M. Zoltánt a rendőrök 2018. december 3-án délután egy hatvani parkolóban ellenőrizték, ahol éppen a gépkocsijában, a mellé beülő nő részére alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot adott el. A férfitól az intézkedés során további, kábítószergyanús anyagokat foglaltak le.

A rendőrök további információk alapján a Terrorelhárítási Központ bevetési egységének közreműködésével elfogtak egy 52 éves hatvani férfit, akinek a lakását és a kocsiját is átkutatták.

A nyomozók az ingatlanban egy – a wc csészébe dobott – 51,67 gramm fehér színű gyurmaszerű kábítószergyanús anyagot találtak, valamint kábítószer terjesztéséhez használt digitális mérleget és egyéb eszközöket foglaltak le, míg a kocsiban 2,21 gramm alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyag volt, melyet szintén lefoglaltak. Az 51,67 gramm anyag az előzetes szakértői vélemény alapján új pszichoaktív anyagnak minősül.  

A rendőrök a Pásztói Rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették mindkét férfit. A bíróság elrendelte a letartóztatást. A rendőrök az ügyben a fogyasztókat is felkutatták és kihallgatták.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Egy napon, háromszor is túllépte a megengedett sebességet a BMW-s!

Géza

Magyarország, M3-as autópálya: akár halálos balesetet is okozhattak volna, elfogták őket

Géza

Részeg ukrán diplomata karambolozott Budapesten

Géza