Főoldal » Hatalmas döntést hozott Liptai Claudia: 17 év után otthagyja a TV2-t
Bulvár

Hatalmas döntést hozott Liptai Claudia: 17 év után otthagyja a TV2-t

Nagy változás jön Liptai Claudia életében: úgy döntött, nem hosszabbítja meg a 2018 végén lejáró állandó szerződését a TV2-vel.

Bors munkatársa szúrta ki először, hogy – nagy meglepetésre – Liptai Claudia nem szerepel a TV2 karácsonyi reklámfilmjében, ami már csak azért is furcsa, mert a csatorna szinte összes vezető arca megjelenik benne, Claudia pedig ezek közé tartozik. Nem sokkal később kiderült, hogy a show-műsorok háziasszonya azért nem szerepel a kisfilmben, mert 17 év után távozik a TV2-től, miután lejárt a szerződése a csatornával, és úgy döntött, nem hosszabbít. Ez azt jelenti, hogy a Sztárban sztár szériájának végével Liptai hivatalosan már nem lesz a TV2 kötelékében.

„Az első és legfontosabb ok a kisfiam, Marci. Az ő érkezését isteni ajándékként fogom fel. Amikor nemrégiben kórházba került, s nekem dolgozni kellett volna, megfogalmazódott bennem, hogy egy kisgyerek mellett ilyen kötöttségeket nem vállalhatok. A csatorna ugyan toleráns volt, de őket sem állíthatom ilyen helyzetbe. A másik ok pedig az, hogy ma már olyan gyorsan fejlődik a show világa, folyamatosan meg kell újulni. Én voltam az, aki mindig hangoztatta, hogy szeretek alkalmazottként élni, de egy ideje ez is megváltozott. Arra vágyom, hogy a saját magam ura legyek” – mondta Liptai a Borsnak, hozzátéve: szeretné új területen kipróbálni magát, és „megtanulni a tartalomgyártás minden fázisát”.

A TV2 is reagált a lap megkeresésére, azt mondták, a kezdetektől rugalmasan kezelték Claudia szülési szabadságát és terhességét, 2018 végén lejáró állandó szerződését azonban nem hosszabbították meg a következő esztendőre, a jövőben pedig az egyes műsorokra kötnek majd vele szerződést. A következő évben például a Séfek séfe műsorvezetőjeként is megjelenik majd Liptai a TV2-n, de szerződése értelmében annak lejártával a következő fél évben nem vállalhat más tévés munkát.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: RAS- Archívum

Hasonló hírek

A People magazin beválasztotta Sandra Bullockot 2015 legszebb női közé

info

Elképesztő ítélet Győzike ügyében: felrobban a dühtől a showman!

Mazsi

„A nulláról kellett egy új életet felépítenem” – Pártos Csilla döbbenetes őszinteséggel vallott a válásáról

Mazsi