Image default
Bulvár

Hatalmas botrány lett Károly herceg meleg csókjából

Az egyik ma­ga­zin fo­tók­kal bi­zo­nyítja, hogy a brit trón­örö­kös a férfi­a­kat sze­reti, és van is egy fi­a­tal meleg sze­re­tője.

Elképesztő dolgokat állít a Globe magazin a legújabb számában. A lap szerint Károly herceg egy homoszexuális szeretőt tart, akivel sikerült is lefotózniuk.

A képeken valóban egy Károlyra hasonlító férfi látható, de egyik sem olyan minőségű, hogy azt megdönthetetlen bizonyítéknak tekinthetnénk.

Hatalmas botrány lett Károly herceg meleg csókjából 1

A magazin emellett azt állítja, hogy a szeretőjével lebukó herceget csak azért nem hagyja el második felesége, mert mindennél fontosabb neki, hogy királyné legyen. De amint Károly trónra ül, már el is válik tőle Camilla.

Bár a botrány miatt II. Erzsébet úgy határozott, hogy kedvenc unokáját, Vilmost nevezi meg örökösének a birodalom élén. Vagyis Camilla soha nem lesz királyné, Károly pedig király.

Persze mielőtt bárki azonnal komolyan venné a megdöbbentő történetet, mérlegelni kell azt is, hogy a Globe-ban jelent meg. Ez a magazin pedig a legnagyobb hazugsággyáros a médiatörténelemben. A brit királyi családot pedig kiváltképp utálják. Egyszer már megírták, hogy a királynő haldoklik, de szerintük Katalin is volt már ikerterhes, és Dianának van egy eltitkolt lánya.
Hatalmas botrány lett Károly herceg meleg csókjából
A mostani sztorijuk miatt viszont komoly lépéseket fontolgat az angol királyi udvar, mert most minden határon túlmentek.
Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Napokig ünnepelték Bhutánban a „sárkánybébi” születését

info

Bikinis fotóval sokkolta a férfiakat 47 éves Leticia Calderón Esmeralda

Mazsi

Zsibbad a teste Pécsi Ildikónak, és egyfolytában sír

Mazsi