Hirmagazin.eu
Főoldal » Hatalmas botrány lett Károly herceg meleg csókjából
Bulvár

Hatalmas botrány lett Károly herceg meleg csókjából

Az egyik ma­ga­zin fo­tók­kal bi­zo­nyítja, hogy a brit trón­örö­kös a férfi­a­kat sze­reti, és van is egy fi­a­tal meleg sze­re­tője.

Elképesztő dolgokat állít a Globe magazin a legújabb számában. A lap szerint Károly herceg egy homoszexuális szeretőt tart, akivel sikerült is lefotózniuk.

A képeken valóban egy Károlyra hasonlító férfi látható, de egyik sem olyan minőségű, hogy azt megdönthetetlen bizonyítéknak tekinthetnénk.

Hatalmas botrány lett Károly herceg meleg csókjából 1

A magazin emellett azt állítja, hogy a szeretőjével lebukó herceget csak azért nem hagyja el második felesége, mert mindennél fontosabb neki, hogy királyné legyen. De amint Károly trónra ül, már el is válik tőle Camilla.

Bár a botrány miatt II. Erzsébet úgy határozott, hogy kedvenc unokáját, Vilmost nevezi meg örökösének a birodalom élén. Vagyis Camilla soha nem lesz királyné, Károly pedig király.

Persze mielőtt bárki azonnal komolyan venné a megdöbbentő történetet, mérlegelni kell azt is, hogy a Globe-ban jelent meg. Ez a magazin pedig a legnagyobb hazugsággyáros a médiatörténelemben. A brit királyi családot pedig kiváltképp utálják. Egyszer már megírták, hogy a királynő haldoklik, de szerintük Katalin is volt már ikerterhes, és Dianának van egy eltitkolt lánya.
Hatalmas botrány lett Károly herceg meleg csókjából
A mostani sztorijuk miatt viszont komoly lépéseket fontolgat az angol királyi udvar, mert most minden határon túlmentek.
Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Leonardo DiCaprio divatfotósnak állt csinos barátnője kedvéért

Géza

Világhírű zenész hajtott rá a bombázó magyar anyukára

Mazsi

Folytatódik a legmeghatóbb X-Faktor-sztori: ez történt Anti bácsi és testvére nagy találkozása után – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------