Image default
Bulvár

Hatalmas botrány, ezért hullott szét az ismert magyar sztár családja

A szülők és a gyerek számos ok miatt veszekedhetnek, ám a családi kötelék jellemzően mindig erősebbnek bizonyult. De mi van akkor, ha a vitában a szerelem is közrejátszik? Nos, gyakran egy életen át tartó harag lesz egy ilyen csetepaté vége. Összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akik így jártak…

Új szerelme miatt hagyták el a gyerekei Rékasi Károlyt

A színész éveken át legendásan jó kapcsolatot ápolt gyermekeivel, Gigivel és Zsebivel, amikor azonban 2013-ban Pikali Gerda miatt elhagyta Détár Enikőt, a gyermekek az anyjuk oldalára álltak. Kisfiát, Zsebit, annyira megviselte a család széthullása, hogy fél éven keresztül nem is volt hajlandó találkozni az apjával, a találkozást pedig a színész sem erőltette. Rékasi végül rájött arra, hogy a békülés egyetlen módja az, ha ő teszi meg az első lépéseket. Apa és fia kapcsolata végül ha nehezen is, de békésebb mederbe terelődött, ma pedig már ismét elválaszthatatlanok.

Hatalmas botrány, ezért hullott szét az ismert magyar sztár családja
Fotó: Markovics Gábor

Weisz Fanni a szerelmét választotta

A siket szépségkirálynő tavaly november óta nem beszél családjával, azóta, hogy ismét egymásra találtak kedvesével, Péterrel. Az édesanya, Ágnes és a nagymama egyáltalán nem örültek Fanni kapcsolatának, szerintük ugyanis Péter érzelmileg zsarolja és kihasználja a modellt, aki nem ismeri fel a helyzetet.

„Fanni gyönyörű, ismert és siket. Ez a három tényező külön-külön is veszélyek sokaságát rejti magában, de együtt főleg. Egész életemben szerettem volna megóvni őt minden rossztól” – mondta korábban Ágnes asszony, aki még a nyilvánosságot is felhasználta, hogy üzenjen lányának – mindhiába! Fanni ugyanis hónapok óta tudomást sem vesz családjáról.

Marika elszerette édesanyja férjét

Bár sokan bíznak benne, sajnos nem sok esélyt látunk arra, hogy Bangó Margit és lánya, Marika között valaha is újra felhőtlen lesz a viszony. Minden probléma akkor kezdődött, amikor a Kossuth-díjas énekesnő férjét elszerette az énekesnő lánya, majd elszámolási vitába keveredtek. Öt éve képtelenek kibékülni egymással. Teljesen megszűnt a kapcsolat közöttük.

„Ne kérdezzenek erről a témáról! Minden ugyanúgy van, ahogyan eddig is, és ez már soha nem lesz másképp. Lezártunk mindent” – árulta el korábban a Ripost-nak Marika.

Hatalmas botrány, ezért hullott szét az ismert magyar sztár családja 1
Fotó: Fem3

Szabó Zsófi édesanyja első látásra ítélt

Szabó Zsófi esküvője után mesélt arról, hogy édesanyja, Pálma egyáltalán nem nézte jó szemmel, hogy egy roma származású férfihoz ment feleségül. Zsófi eleinte rengeteg rasszista üzenetet kapott Zsolt miatt, de a műsorvezető nem hagyta magát: mindenkivel, még saját családjával is szembeszállt, hogy megvédje szerelmét. Pálmának lelki problémát okozott, hogy lánya egy roma fiút választott férjéül.

„Nem tetszett anyunak, és ez nagyon rosszul esett nekem. Volt köztünk ebből konfliktus” – mondta el egy rádióműsorban Zsófi, aki hozzátette, bár már nincs harag közte és édesanyja között, de máig képtelen magát túltenni a történteken.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Sandra Bullock ebben szeretné eltemettetni magát

Edit

Valósággá vált tündérmesék – akik hercegnék vagy hercegek lettek az esküvőjük révén

Edit

Elveszett magyar jegygyűrű gazdáját keresi a brit férfi a Facebookon

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------