Hirmagazin.eu
Főoldal » Hatalmas baki a kilakoltatáson: rossz lakásból rakták ki a végrehajtók Bíró Icát
Bulvár

Hatalmas baki a kilakoltatáson: rossz lakásból rakták ki a végrehajtók Bíró Icát

Budapest — Gigantikus hibát követtek el Bíró Ica kilakoltatásakor! Fél éve óriási port kavart a Metál Lady ügye, amikor kénytelen volt elhagyni két ingatlanát.

Ica végül a korábban a két lakásból kialakított stúdiójának egyik felébe költözött be, a másikat lefoglalták a végrehajtók, mert két éve árverésen értékesítették. Bíró sokat dolgozott a barátaival, hogy az addig raktárként használt ingatlant élhetővé tegye. Május óta kialakította a fürdőszobát, konyhát, helyrehozatta a fűtést is. Most kiderült, ebből is mennie kellene, mert óriási hibát követtek el: összecserélték a lakásokat, így nem is a sajátjában lakik.

– Végre nagyjából berendezkedtem, amikor jött a hír, hogy az eddig elveszettnek hitt szomszédos lakásba kéne átköltöznöm, mert összecserélték – erősítette meg az elképesztő fordulatot a Blikknek Bíró Ica, akit május elején egy napon belül két ingatlanából lakoltattak ki.

Bíró Ica a kilakoltatásakor, mögötte látható a két lakás két ajtaja, ezeket keverték össze. /Fotó: Zsolnai Péter

– Rendőrök segédletével először a Trencséni utcai otthonomból történt meg a kilakoltatásom, rögtön utána a Krisztina körúton tettek ki – idézte fel a történteket Ica, aki mostanra már nagyjából feldolgozta a megpróbáltatásait, de mégsem nyugodhat meg. Hetekkel ezelőtt ugyanis meglepő levelet kapott: az egykori stúdiót alkotó két szomszédos ingatlan helyrajzi számát összekeverték. Abból rakták ki, amiből nem lehetett volna, mert az övé, és abban él most, amit árverésen megvett egy cég, ám a hibás kilakoltatás miatt nem adták birtokba a vevőnek.

– A végrehajtónak kellett volna helyrajzi szám alapján pontosan tudni, hogy melyik lakásból lakoltat ki, de ezek szerint ezt sem végezték precízen. Mivel a két ingatlanból történt kilakoltatás egy ügyszámon van, így az egész eljárás nem zárult le. A Fővárosi Törvényszéken van az ügy – mondta a Metál Lady, akinek komoly anyagi veszteséget is okozott ez a csere.

Bíró Ica több pert is indított, hogy a házát és a lakását megóvja. Mint ismert, svájcifrank-alapú kölcsönt vett fel. Amikor a törlesztőrészletek háromszorosukra nőttek, már nem tudta kitermelni, így vesztette el az ingatlanait.

– Hihetetlen az is, hogy a házam árverési vevője milliókat akar tőlem visszamenőleg használati díjként, mivel szerinte nem költöztem ki a számára kedvezőbb időben, tavaly. Pedig a hivatalos végzésben csak 2019. május 3-án reggel 9-re rendelte el a bíróság a kilakoltatásomat, aminek a jogosságát a mai napig vitatom. Nevemben tett jogosulatlan nyilatkozat, tisztázatlan elszámolások és egyéb hibák miatt bűncselekmény gyanújával a rendőrség is nyomoz. Jogorvoslatért, ha kell, az Emberi Jogok Európai Bíróságáig is elmegyek – állítja Ica.

Túlélési tanácsadó lesz

Az egykori sztármodell nincs elkeseredve, annyi megpróbáltatáson ment keresztül, ami túlélővé edzette.

– A párkapcsolataimban és az üzleti életben is megtapasztaltam, hogy a teljes lenullázás után is van élet. Köszönöm azoknak a barátaimnak, akik most a nehéz helyzetemben is segítenek. Most már az újrakezdésekről is tudok előadásokat tartani – mondta a Blikknek Ica.

blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Kiss Ramóna: büszke vagyok a Barátok köztre

info

Hajtóvadászat indult Stadler pénze után

Mazsi

Ez a hír terjed Meghan hercegné szüléséről – valóban így lenne?

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------