Image default
Külföld

Hatalmas áttörés a kis Maddie ügyében: mégis életben lehet a 12 évvel ezelőtt eltűnt kislány?

Forró nyomon járnak a rendőrök a 12 évvel ezelőtt Madeleine McCann ügyében.

Jó néhány elképzelés napvilágot látott már a kis Maddie McCann eltűnésének ügyében, akinek 2007 óta sem tudtak a nyomára bukkanni. A kislány mindössze 3 éves volt, amikor eltűnt Portugáliában, Praia da Luz üdülőhelyről a családi nyaraláson, ám az évek során a nyomozás több szálon is vakvágányra futott. Mint azt a Blikk is megírta, legutóbb például egy pedofil gyerekgyilkosra terelődött a gyanú.

Metro azonban most azt írja: a nyomozók mostanra nagyon közel állnak ahhoz, hogy megoldják a 12 éves rejtélyes ügyet. A rendőrök jelenleg egy külföldi férfira koncentrálnak, aki annak idején, amikor Maddie-nek nyoma veszett, szintén Portugáliában, Algarvéban tartózkodott. A helyi lapok arról írnak, hogy a brit és portugál rendőrség egyre közelebb jár a gyanúsított és az új nyomok vizsgálásával ahhoz, hogy megtudják: mi is történhetett Madeleine McCann-nal.

A portugál rendőrség a Scotland Yarddal közösen nyomoz Portóban, mióta a pedofil férfira terelődött a gyanú. Pontosan nem tudni, a férfi merre tartózkodik jelenleg. Egyedül a rendőrség tudja, ki is ez a férfi valójában, a nyomozás részleteit ugyanis nagy titok övezi.

Maddie McCann felkutatására egyébként az elmúlt években csaknem 12 millió fontot, vagyis több mint 4 milliárd forintot fordítottak.Úgy tudni, a hatóságoknak rengeteg kétsége van afelől, hogy Maddie él-e még.

(RipostMetro)

Hasonló hírek

A bihácsiak szerint egy rémálom, ami a településükön történik – videó

Géza

A holland külügyminiszter elhatárolódott a Magyarországot bíráló kijelentésektől

Géza

Dagad a botrány: a román hatóságok szerint 11 román katona nyugszik az úzvölgyi katonatemetőben

Géza