Hirmagazin.eu
Főoldal » Hat napig volt felborult autója foglya egy belga nő a múlt heti hőhullámban
Külföld

Hat napig volt felborult autója foglya egy belga nő a múlt heti hőhullámban

Hat napig volt felborult autójának foglya egy belga nő a múlt héten, amikor a nyugat-európai ország legmelegebb nyári napjait élte.

Corine Bastide Liege közelében szenvedett balesetet, autója kicsúszott az útról és felborult a közeli erdőben. Azután szabadították ki a 45 éves sérült nőt, hogy a család barátai napokkal később hirdetéseket aggattak ki eltűnéséről és valaki észrevette az erdőben az autót.

Kórházi ágyáról nyilatkozva a nő az RTBF állami rádiónak elmondta, hogy első éjszakáján a gépkocsiba zárva folyamatosan csöngött a mobiltelefonja, de olyan fájdalmai voltak, hogy képtelen volt érte nyúlni.

„Másnap már nem csöngött. Tudtam, hogy lemerült. Amikor embereket hallottam, megpróbáltam kiabálni, de valószínűleg senki nem hallotta meg” – nyilatkozta.

Múlt héten Belgiumban a hőmérséklet 40 Celsius-fok fölött volt, Bastide úgy élte túl a balesetet és a hosszas fogságot, hogy amikor vihar tört ki, vizet gyűjtött.

„Kezdetben fojtogatott a hőség, de a lábammal ki tudtam nyitni a kocsi ajtaját. A hét végén elkezdett esni az eső, ami jó volt, de két éjszaka vízben aludtam. Hideg volt és folyamatosan remegtem” – idézte fel a történteket.

„Úgy próbáltam meg inni, hogy a rágógumi dobozát töltöttem meg vízzel” – mondta. Hozzátette, hogy nedves faágat is rágcsált. Éhséget nem igazán érzett. A legnehezebb az volt, hogy összetörött üvegeken feküd. Megpróbáltam felemelkedni, de úgy érzete, hogy a háta darabokra tört.

„Úgy gondoltam, soha nem szabadulok innen. De éli akartam a gyermekeim miatt. Nem akartam, hogy azt gondolják, valami butaságot követtem el, megöltem magam. Ez egy baleset volt” – hangoztatta.

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Elvágott torokkal, egy bőröndben találták meg az eltűnt influenszer holttestét

Élvezte az életet a 20 éves öngyilkos merénylő!

Mazsi

Meglepő panaszcunamit indított egy dzsihadista

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!