Image default
Külföld

Hasfelmetsző Jacknek olyan imázsa van, hogy százak utánozzák a világon! Az egyiket tegnap végezték ki Kínában! Oszd meg!

Megerőszakolta, megölte, aztán feldarabolta áldozatait a kínai hasfelmetsző Jack

Csütörtökön végezték ki a kínai hasfelmetsző Jacket. Az 53 éves férfi 10 nőt és 1 kislányt gyilkolt meg 1988 és 2002 között. Mindig olyan nőt választott áldozatnak, akin piros ruha volt.

Kao Cseng-jung megerőszakolta, aztán meggyilkolta áldozatait, akiknek a holttestét ezek után meg is gyalázta.A bestiális gyilkosságok miatt a kínai sajtó hamar ráragasztotta a “hasfelmetsző Jack” gúnynevet, akit a rendőr szerint

szexuális perverzió mellett a nőgyűlölet vezérelt.

Kao mindig olyan nőket követett hazáig, akik piros ruhát viseltek. Elkapta, megerőszakolta és megölte őket. Ezzel még nem végzett. Testüket fel is darabolta.Legfiatalabb áldozata mindössze nyolcéves volt.A gyilkos Kanszu Belső-Mongólia területén vadászott. A rendőrség több mint százezer ujjlenyomatot és DNS-mintát gyűjtött, de csak

a vesztegetés miatt letartóztatott nagybátyjától vett DNS-minta vezette a hatóságokat 2016-ban a sorozatgyilkos nyomára.

Kao Cseng-jungot 2018 márciusában ítélték halálra. Kivégzésének napját 2019. január 3-ára tűzték ki, amit végre is hajtottak. A pekingi hatóságok nem teszik közzé, hogy évente hány halálos ítéletet hajtanak végre. Az Amnesty International (AI) nemzetközi jogvédő szervezet becslése szerint viszont Kínában évente több embert végeznek ki, mint a világ többi részén összesen. Az AI úgy tudja, 2017-ben több ezer volt a kivégzések száma.

Forrás: origo.hu

Hasonló hírek

Az orvosok is elképedtek: ez történt az apukával, akinek leállt a szíve

Mazsi

Növényi olajok nyomják a nemzetközi élelmiszer árakat

Géza

Ismét Magyarország felé indulnak a migránsok

info