Image default
Bulvár

Harry herceg végleg egyedül maradt

Egyre két­ség­be­ej­tőbb Diana her­cegnő ki­seb­bik fi­á­nak hely­zete. Nem talál nőt ma­gá­nak, és a ba­rá­tai is el­fogy­tak mel­lőle.

Néhány hete Harry ismét egy lakodalmon vendégeskedett, ahol nemcsak a hölgyek próbálták elkapni a menyasszony csokrát, hanem a herceg is. A vendégek persze jót nevettek a jeleneten, de igazából Diana kisebbik fia nem csak viccelt. Hiszen a babona szerint azé lesz a következő lagzi, aki a csokrot megkaparintja. Harry pedig már mindenre hajlandó lenne, csak valakinek beköthesse a fejét.

Főleg, hogy már teljesen magára maradt.

Ugyanis a barátai közül kilencen már férjek, ketten pedig vőlegények. Emellett a bátyja, Vilmos is boldog családapa, és kedvenc unokatestvére, Zara is évek óta remek házasságban él. Vagyis a közvetlen környezetében nincs másik szingli, és nagyjából nincs is senki, akivel a szabadidejét eltölthetné, hiszen mindenkinek van társa.

Harry herceg végleg egyedül maradt
Prince William and Prince Harry play in the Audi Polo Challenge at Cowarth Park Polo Club, Ascot, Berkshire, UK, on the 28th May 2016., Image: 287512488, License: Rights-managed, Restrictions: -GBR, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Splash
(Fotó: (www.profimedia.hu)

Ő pedig képtelen egy olyan nőt találni, akivel nemcsak szórakozni lehet, hanem komolyan tervezni, hogy egyszer hercegné legyen belőle. Kétségbeesésében már az összes volt barátnőjével felvette a kapcsolatot az elmúlt hónapokban, de szomorúan kellett szembesülnie vele, hogy már ők is mind foglaltak. Harmincegy évesen jelenleg semmi esélye nincs arra, hogy belátható időn belül családot alapíthasson, amire már nagyon vágyik a nyilatkozatai alapján.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Elképesztő! Beperelte a szüleit Annabelle Jefferson, mert csúnya géneket örökölt tőlük! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza

Kizomba, a nagyon szexi tánc

info

Dobó Kata szakítása: Különös dolgot árultak el a barátok

Mazsi