Hirmagazin.eu
Főoldal » Harry bevallotta: Nem volt felkészülve azokra, amik történtek vele
Bulvár

Harry bevallotta: Nem volt felkészülve azokra, amik történtek vele

Harry elárulta, hogyan érez a történtek után.

Harry és Meghan körül az utóbbi időben csupa olyan esemény történt, amire mindenki felkapta a fejét. Olyannyira, hogy botránykönyv készül az életükről. Nem is csoda, hiszen mindent felrúgtak maguk körül, ami nem tetszett nekik.

Kiváltak a királyi családból, lemondtak a titulusaikról, az anyagi javakról – és mindenről, ami a királyi család tagjainak jár. Önkéntes karanténba vonultak Los Angeles-i otthonukban, ahol Harry elmondása szerint nagyon jó élmények érik őket. Most azonban napvilágra került néhány olyan információ, ami arra enged minket következtetni, hogy az ex hercegnek azért vannak belső vívódásai.

FORRÁS: GETTY IMAGES/WIREIMAGE/KARWAI TANG

Egy bennfentes nemrég azt nyilatkozta, a herceg egyáltalán nem volt felkészülve arra, ami történt:

“Folyton azt hajtogatja a barátainak, hogy még mindig nem tudja felfogni a történteket, és hogy kifordult az élete a négy sarkából. Nagyon szeretett a seregben szolgálni, aztán megismerkedett Meghannel, akivel persze szintén nagyon boldog, de szerintem nem gondolta, hogy még a seregről is le kell mondania a döntése miatt. Hiányzik neki mindenki, akivel katonaként együtt dolgozott és persze senkit sem hibáztat a saját döntései miatt, de azért nagyobb biztonságban érezné magát, ha még mindig a sereg tagja lenne” – írta meg a Daily Telegraph.

life, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Másfél év után válik Nacsa Olivér és felesége

Mazsi

Milliókba kerülhet, hogy megússza a börtönt Fésűs Nelly

Géza

Bochkor Gábor kiakadt Kasza Tibire

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------