Hirmagazin.eu
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Háromszor is áthajtott a földön fekvő férfin az autós!

2015 06 22 104257
Egy brit üdülővárosban véres leszámolás kerekedett egy egyszerű parkolási manőverből. Egyik férfi sem engedett; egyikük most börtönbe megy.

Amikor a 44 éves John Crowley (nagy képen) befordult a 76 ezer lakosú tengerparti nyaralóhely, Weston-super-Mare egyik utcácskájába, nem volt más célja, mint leparkolni autóját. Az egyetlen szabad helyen azonban egy tagbaszakadt férfi állt: a fia számára foglalta a parkolót, aki a környéken vezetett egy üzletet.

A parkolóban álldogáló Peter Cox (kis képen) és John Crowley hamarosan heves vitába keveredett, ám utóbbi nem szállt ki kocsijából, hanem szépen lassan egyre előrébb araszolgatott vele. Cox nem adta magát könnyen, megpróbálta feltartóztatni a kocsit, de nem járt sikerrel: az autó elsodorta és a földre lökte őt.

Akkor jelent meg a helyszínen Cox fia, aki rögtön apja védelmére kelt: betörte a veterán Mercedes szélvédőjét, majd dulakodni kezdett a sofőrrel. A birkózás közben a fiatalember leharapta a férfi orra hegyét. Arra azonban egyikük sem figyelt, hogy az autót megállítsák, így az még kétszer – összesen háromszor – áthajtott a földön fekvő Peter Cox testén.

A tavaly novemberi incidens tárgyalásán pénteken hozott ítéletet a bíróság. John Crowley-t bűnösnek találták életminőséget megváltoztató sérülés okozásában, valami járművel történő veszélyeztetésben, és 14 hónap elzárásra ítélték, továbbá három évre elvették a jogosítványát. Az ifjabbik Cox elleni vádakat ejtették, mivel úgy ítélték meg, apja védelmében cselekedett. Crowley orra hegyét egyébként nem tudták visszavarrni; a sebet a nyakáról vett bőrrel plasztikázták.
Forrás: TheNews

Hasonló hírek

Tragikus buszbaleset történt Sárvárnál: többen meghaltak, sok a sérült

Mazsi

Ultrák balhéztak éjjel a Deák téren

info

Gázolt a vonat tegnap délután, speciális hordágyra volt szükség

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------