Hirmagazin.eu
Főoldal » Hároméves gyermeket lőttek le a török határőrök + VIDEÓ
Külföld

Hároméves gyermeket lőttek le a török határőrök + VIDEÓ

forrás: hirado.hu

Már videófelvételen is szerepel a török határőrök brutalitása. A török-szír határnál átkelő migránsok már eddig is rengeteg alkalommal jelezték, hogy golyózáporral “várják őket” a török határőrök,

Még mindig kérdezés nélkül lőni kezdenek a török határőrök a Szíriából érkező bevándorlókra. A határőrök 2016 márciusa és áprilisa között legalább öt emberrel végeztek, köztük egy hároméves gyermekkel is – közölte a Human Rights Watch (HRW) nemzetközi emberjogi szervezet.

Hároméves gyermeket lőttek le a török határőrök
Fotó: Twitter / Reuters

 

A HRW még áprilisban szólította fel a török kormányt, hogy azonnal nyissa meg határait az Iszlám Állam elől menekülő emberek előtt. A szervezet egyúttal azzal vádolta meg a török határőröket, hogy tüzet nyitottak a határt megközelítő szíriaiakra.

Megvert, meglőtt migránsok a videón

A felvételen szereplő egyik férfi azt mesélte a szervezet munkatársának, hogy a vaksötétben kezdtek rájuk lőni a határőrök, és akkor sem hagyták abba a tüzelést, mikor hallották, hogy rengeteg gyermek és nő tartozik a csoporthoz.

A férfi két családtagja mellett, a földön kuporogva várta meg, amíg csillapodik a golyózápor. Mikor minden elcsendesedett, akkor jött rá, hogy hármuk közül csak ő maradt életben. Ezt követően a sebesültekkel együtt visszavánszorgott a legközelebbi szíriai faluba.

Mikor később visszamentek a holttestekért, a határőrök 15 percet adtak neki, és közölték, hogy utána újból lőni fognak. A brutális módszer után mindannyian úgy döntöttek, hogy többet nem próbálnak meg átkelni a török határon, mert életveszélyes.

 

Hasonló hírek

Franco Fracassi független oknyomozó újságíró: a Brac a migránsoknak hitelt ad, és ha nem fizetik vissza, elveszik földjeiket! Így alakulnak át az eddig értéktelen lakóterületek a világ legértékesebb földterületeivé! Oszd meg!

Géza

Elhitették vele, hogy itt a világvége: megölette magát barátnőjével

Mazsi

Lezuhant egy ukrán katonai szállítógép – 22 halott

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!