18+

Három nőből egy azonnal gyönyört él át, ha megérinted EZEN a ponton

Egy amerikai televíziós műsorból, a Doctorsból kiderült, hogy a férfiak úgy is eljuttathatják a partnereiket a csúcsra, hogy nem érnek hozzájuk máshol, csak a mellbimbójuknál.

Dr Kristi Funk szakterülete a női mellek, rengeteg pácienst műtött már, sok embert gyógyított ki a mellrákból. Az orvos elmondta, hogy a nők egyharmada, tehát három nőből egy képes arra, hogy orgazmust éljen át mindenféle klasszikus értelemben vett aktus, tehát behatolás nélkül. A magyarázat egyszerű: a mellbimbó stimulálásakor az agynak hasonló része lép működésbe, mint hagyományos szeretkezéskor, emiatt aztán sokan hasonló gyönyöröket képesek átélni már egy kis előjátéktól is.

Dr Funk szerint azért fontos dolog ez, mert a nők 20%-a életében soha nem él át valódi orgazmust, ami egy borzalmasan elkeserítő arány, így ez a módszer akár nekik is segíthet, hogy közelebb juthassanak a kielégüléshez.

Forrás: 24.hu

Alapforrás: Via

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Pokoli fájdalmai miatt szenvedés az élete a Pillangófiúnak – megrázó képek

Edit

Csontvázzá éheztette 5 éves gyermekét a kegyetlen anya! 18+

Mazsi

Áll a bál: „Aki egy alpári k*rvaként viselkedik, az engem ne kussoltasson!” – Hatalmas balhé tört ki a villában! 18+ (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza