Hirmagazin.eu
Főoldal » Három napig tartott egy csőtörés elhárítása a főváros egyik legforgalmasabb pontján
Belföldi hírek

Három napig tartott egy csőtörés elhárítása a főváros egyik legforgalmasabb pontján

A közlekedési szakértő szerint az ilyen lezárások a máskor csendes lakóövezetekben is forgalomnövekedést okoznak

– derült ki az M1 Híradójából.

A Margit híd budai hídfőjénél a forgalmat három napja vízvezeték javítási munkálat tartja fel. Az előrehaladás hétfő délelőtt a Bem rakparton, az Árpád fejedelem útján és a környékbeli utcákban is akadozott.

A Fővárosi Vízművek egy kettős csőtörés miatt zárta le a területet még szombaton, három napra. A BKK oldalán közölt tájékoztatás szerint legalábbis, az útzárat csak hétfő este 11 órakor oldják fel.

Az M1 Híradójának nyilatkozó szakértő szerint az elhúzódó felújítással nem csak a torlódás és a levegő fokozott szennyezése a gond, hanem az is, hogy a navigációs rendszerek kisebb utcákba irányítják a forgalmat.

Az M1 szerette volna megtudni a Fővárosi Önkormányzattól, hogy egy ilyen javítás miért tart három napig és nem tartják-e aggályosnak, hogy a dugó miatt az átlagosnál is több kipufogógáz szennyezi a levegőt Budapesten.

Karácsony Gergely sajtóosztálya érdemi válasz helyett a Fővárosi Csatornázási Művekhez és a Fővárosi Vízművekhez irányította az M1-et.

A Fővárosi Vízművek válaszában azt írta, hogy az üzemeltetés természetes velejárója a csőtörés, és a cég azt is részletesen fejtegette, hogy a javításhoz miért kellett három nap. A Fővárosi Vízművek szerint hétfő délelőtt azért nem volt érdemi munkavégzés a helyszínen, mert éppen kötött a beton.

A címlapfotó illusztráció. 

M1, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Gázzal indul a nemzeti közműszolgáltató

info

Bloomberg egymilliárd dollárt is áldozna arra, hogy ne Trump maradjon az elnök

Géza

Barátságosabb arcát mutatja a tél

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------