Főoldal » Három házasságtörő válaszol hogy miért lépnek félre épp karácsonykor
Életmód hírek

Három házasságtörő válaszol hogy miért lépnek félre épp karácsonykor

Egyes társkeresők kifejezetten házasságtörőknek készültek. Három felhasználó vallott arról, hogyan csalták meg párjukat éppen karácsony napján

Három házasságtörő válaszol hogy miért lépnek félre épp karácsonykor

Azt mondják, hogy a karácsony a szeretet ünnepe. Ez alól a szerelem sem jelent kivételt, de sajnos a házasságon kívüli sem: meglepően sokan lépnek ugyanis félre az év talán legnagyobb ünnepén. A Daily Mail utánajárt, miért lépnek félre ilyenkor az emberek. A megkérdezettek között akad olyan rendőr, aki szándékosan vállalt ügyeletet, hogy a kollégájával eltölthessen egy pásztorórát, de olyan férj is, aki titokban hotelszobát foglalt le reggeli futása idejére.

Léteznek olyan társkereső honlapok, ahová egészen konkrétan házasságtörést tervező férfiak és nők regisztrálnak hogy a lehető legegyszerűbben lebonyolíthassák a liezonokat. Vagyis sokan előre megfontoltan, tudatosan csalják meg feleségüket vagy férjüket. A Daily Mail által megkérdezett egyik ilyen weblap, az Illicit Encounters szerint az ünnepek alatt is nagymértékű volt a felhasználóik aktivitása.

A partnerkereső által készített statisztikák arról árulkodnak, hogy

kizárólag karácsony első napján 800 üzenetet váltottak, valamint több mint 8000 profilt tekintettek meg (egy átlagos napon 10 000 körüli ez a szám).

A honlapnak 2004 óta 1 milliós közönsége van, és 500 fontot (170 ezer forintot) kérnek el az egyhavi tagságért – igen, a diszkréciónak ára van.

A Daily Mailnek sikerült három házasságtörőt megkérdeznie, miért döntöttek úgy, hogy megcsalják életük párját. A válaszok megdöbbentőek:

1. Szexi rendőrök

A 31 éves rendőrnő, Elle bevallása szerint már május óta viszonyt folytatott egyik munkatársával, és többször le is feküdtek már, de a látszat fenntartása miatt próbálnak minél kevesebbet találkozni nyilvánosan.

„Feljött az ötlet, hogy mindketten ügyeletesek lehetnénk karácsony első napján, mivel akkor láthatnánk egymást utoljára egy jó darabig – ráadásul ezen a napon általában kicsit nyugodtabbak a hangulat” – mesélte a nottinghami rendőr. „Egy párszor lefeküdtünk egymással a nap során, bárhol ahol csak tudtunk” – közölte a pikáns részleteket is.

„Volt benne valami izgató, de az igazat megvallva inkább rosszul éreztem magam, amiért a férjemet karácsonykor csalom meg” – vallotta be aztán mégis. Mint kiderült, többek között azért nyilatkozott a lapnak, hogy „meggyónja” tettét, mert borzasztó bűntudatot érez.

2. Karácsonyi készülődéskor

A 28 éves Katie arról számolt be, hogy karácsony délelőttjét a szokás szerint szűk családi körben tölti, majd ebéd után autóval átmegy a barátjához, hogy együtt tölthessék az estét és az éjszakát. Így az utazás időtartama volt lehetősége a félrekacsintásra. „A férfi, akivel online ismerkedtem meg, özvegy, ezért nem tervezett semmit karácsonyra. Megálltam a háza előtt, miközben a barátomhoz igyekeztem” – magyarázta döntését a Hertfordshire-i fiatal nő.

„Mindkét férfi ad nekem valamit (testileg és lelkileg egyaránt) amit a másik nem, ennélfogva mindkettejük világából a legjobbat kapom annak ellenére, hogy általában nehéz kiegyensúlyozni a kettőt. Akárhogy is, megadatott a lehetőség, és nem tudtam indokot találni arra, miért ne éljek vele” – fejezte be beszámolóját kalandjáról.

3. Futás közben

A 44 éves, londoni Michael arról beszélt, hogy már négy hónapja levelezett egy nővel az interneten keresztül. Állítólag a szintén házas hölgy javasolta, hogy karácsonykor kerítsenek sort első randijukra, de először a férfi hezitált, különösen a szervezési nehézségek miatt. Azonban amikor a nő azt javasolta, hogy kora reggel találkozzanak, azonnal igent mondott: „Számomra működőképes, mivel általában korán kelek, hogy futni menjek, így a reggeli órákban való távollétemre (ha a feleségem egyáltalán felébred) alibim van” – osztotta meg Michael, hogyan tervezték el gondosan a pásztorórát.

Mivel a hölgy a közelben lakik, előre lefoglalt egy szobát egy környékbeli hotelben. Aztán megtörtént, aminek meg kellett történnie. „Bárki aki esetleg meglátott minket, ahogy elhagytuk a hotelünket azon a reggelen azt gondolhatta, hogy egy pár vagyunk, akik a saját maguk intim módján ünneplik a karácsonyt. És nem pedig házasságtörők, akik épp csak szexeltek egyet” – mondta a tettét látszólag egyáltalán nem sajnáló Michael.

Az Illicit Encounters (Törvénytelen találkozások) nevű társkeresőre 114-en regisztráltak karácsonykor, akik közül 65 volt férfi.

Egyébként idén jelentkeztek hozzájuk a legtöbben az előző évekhez képest, mintegy 100 000 új felhasználóval bővültek, akiknek – talán meglepően – több mint a fele, 55%-a nő.

Képek: Pixabay

 

forrás: Szeretelekmagyarország

Hasonló hírek

Már lehet jelentkezni az őszi, és 2018 tavaszi fotótanfolyamokra!

Géza

Vérlázító tanácsokat adtak a magyar nőknek a 80-as években!

Mazsi

Nézze élőben Zente születésnapi buliját! – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------