Főoldal » Három gyermeket nemzett saját lányának a nyolcvanéves pakisztáni migráns
Külföld

Három gyermeket nemzett saját lányának a nyolcvanéves pakisztáni migráns

A vérfertőzésre akkor derült fény, amikor a lány a halálos ágyán beszélt az esetről.

Ashraf Khan | Forrás: Twitter.

A 81 éves, pakisztáni származású Asraf Khant akkor tartóztatták le, amikor lányának férje DNS-teszteket végeztetett el, hogy kiderítse a gyermekek genetikai hátterét. Miután kiderült a szörnyű igazság, a férfi hatóságokhoz fordult. Ez 2012-ben történt.

A felperes maga is pakisztáni származású, ott házasodott össze a nővel a nyolcvanas években, majd átköltöztek Nagy-Britanniába. Ebben az évtizedben adott életet három gyermeknek. Halálos ágyán árulta el férjének, hogy voltaképpen a nő apja egyúttal a gyermekek apja is.

A hatóságok felé azért jelezték csak 2012-ben a vérfertőzést, mert a férj eleinte továbbra is apaként akart viszonyulni a gyerekekhez. Emellett a nagypapa-apa ekkor Pakisztánban tartózkodott, az Egyesült Királyságba csak 2016-ban érkezett vissza.

Noha a 81 éves pakisztáni eleinte tagadta, hogy szexuális kapcsolata lett volna saját lányával, az orvosi vizsgálatok azonban kimutatták, hogy mindhárom gyerek rendelkezik olyan rendellenességgel, ami visszavezethető a vérfertőzésre.

Ezt követően a pakisztáni férfi elismerte, hogy ő az apja az unokáinak. A bíróság négy és fél év börtönbüntetésre ítélte Ashraf Khant.

Forrás: 888.hu

Hasonló hírek

Vasárnaptól visszatért a hó az Alpokba (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Angela Merkel népszerűsége zuhan, Orbán Viktoré nő Európában

Edit

Stoltenberg: Európa biztonsága forog kockán

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------