Image default
Külföld

Három gyermeket nemzett saját lányának a nyolcvanéves pakisztáni migráns

A vérfertőzésre akkor derült fény, amikor a lány a halálos ágyán beszélt az esetről.

Ashraf Khan | Forrás: Twitter.

A 81 éves, pakisztáni származású Asraf Khant akkor tartóztatták le, amikor lányának férje DNS-teszteket végeztetett el, hogy kiderítse a gyermekek genetikai hátterét. Miután kiderült a szörnyű igazság, a férfi hatóságokhoz fordult. Ez 2012-ben történt.

A felperes maga is pakisztáni származású, ott házasodott össze a nővel a nyolcvanas években, majd átköltöztek Nagy-Britanniába. Ebben az évtizedben adott életet három gyermeknek. Halálos ágyán árulta el férjének, hogy voltaképpen a nő apja egyúttal a gyermekek apja is.

A hatóságok felé azért jelezték csak 2012-ben a vérfertőzést, mert a férj eleinte továbbra is apaként akart viszonyulni a gyerekekhez. Emellett a nagypapa-apa ekkor Pakisztánban tartózkodott, az Egyesült Királyságba csak 2016-ban érkezett vissza.

Noha a 81 éves pakisztáni eleinte tagadta, hogy szexuális kapcsolata lett volna saját lányával, az orvosi vizsgálatok azonban kimutatták, hogy mindhárom gyerek rendelkezik olyan rendellenességgel, ami visszavezethető a vérfertőzésre.

Ezt követően a pakisztáni férfi elismerte, hogy ő az apja az unokáinak. A bíróság négy és fél év börtönbüntetésre ítélte Ashraf Khant.

Forrás: 888.hu

Hasonló hírek

Cameron: “Nem leszek olyan kormány miniszterelnöke, amely nem ír ki EU-népszavazást”

info

Meghalt a megtámadott brit parlamenti képviselő

Edit

Zavaros az ENSZ migránspaktuma

Mazsi