Hirmagazin.eu
Főoldal » Három bécsi tanárt támadott meg egy 14 éves csecsen fiú
Külföld

Három bécsi tanárt támadott meg egy 14 éves csecsen fiú

Újabb bevándorlással kapcsolatos erőszakos támadás korbácsolta fel a kedélyeket Ausztriában. Nagy terjedelemben foglalkozott a sajtó egy pénteki, bécsi esettel: egy 14 éves csecsen fiú három tanárt megsebesített és komoly anyagi kárt okozott egy iskolában.

Az dühítette fel, hogy elvette tőle az egyik tanár a telefonját.

Egy 14 éves migráns verte meg három tanárát egy osztrák iskolában – hangzott el az M1 Híradójában. A csecsen tanuló dühös lett, mert azt mondták neki, hogy a tanórán nem használhatja az okostelefonját. Amikor a tanár elvette tőle a mobilt, összeszólalkoztak, a pedagógus ezért az igazgatói irodába küldte. A fiú ott kezdett el tombolni.

A Kronen Zeitung azt írta: amikor a tanár rászólt, „bekattant”. Majd teljesen elvesztette a fejét. Az újság értesülései szerint a csecsen tanuló az igazgatói irodában ütött mindent, amit, és akit csak ért. Dührohamában három pedagógust sebesített meg.

A bevándorló ősz óta járt az iskolába, korábban ugyanis már dolgozni kezdett, azonban kiderült, hogy nincs semmilyen végzettsége. Ezért kellett újra az iskolapadba ülnie. Állítólag korábban már többször is feltűnt támadó viselkedésével.

A helyiek szerint mindennaposak az erőszakos megmozdulások

Az intézmény Bécs tízedik kerületében, a Favoriten negyedben található. A környéken nagyon sok migráns él. A helyiek közül volt, aki arról beszélt, hogy az erőszakos megnyilvánulások a környéken már mindennaposak.

Az előző tanévben több mint 250-szer történt valamilyen erőszak bécsi iskolákban. Az esetek döntő többségében sérültek is voltak.

Nem akarnak beilleszkedni

Csaknem egy évvel ezelőtt nagy port kavart az az interjú, amelyet egy bécsi tanárnő adott. Akkor arról beszélt, hogy túl sok, amikor egy 25 fős osztályba 21 olyan gyerek jár, akit integrálni kell. Azt mondta, 10 éve tanít egy olyan gimnáziumban a Favoriten negyedben, ahová 300 gyermek jár és szinte valamennyien bevándorló családból származnak.

A tanárnő szerint, pár éve a gyerekek még megpróbáltak beilleszkedni, ma már ennek nyoma sincs. A muszlim tanulók és szüleik egyre ellenségesebbek, egyre inkább elutasítják az osztrák értékeken alapuló tanrendet.

Horváth József biztonságpolitikai szakértő az M1-en arról beszélt: a muszlimok többségénél kulturális alapja is van az erőszaknak. Mint mondta, a muszlim kultúrában az marad életben, aki erősebb, agresszívabb és hamarabb üt. Ezt tanítják a fiataloknak, és ezt a viselkedésmódot hozzák magukkal Európába.

Ausztriában korábban már zéró toleranciát hirdettek az iskolai erőszak minden formájával szemben. Ha bármilyen erőszakos eset történik, a diákokat felfüggesztik, vagy elbocsátják az intézményekből.

Forrás: hirado.hu

Hasonló hírek

Fokozódik a migrációs nyomás Európán

Géza

Finnország bezár 18 menekültközpontot

Edit

Elképesztő tudatlanság! A haladó svéd balosok “kinyomozták”, hogy Jézus vagy Szűz Mária transzszexuális volt

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------