Hirmagazin.eu
Főoldal » Harangozó: A közösségi oldalak „az egyetlen lehetséges és jó döntést hozták meg”, amikor felfüggesztették Trump fiókjait
Belföldi hírek

Harangozó: A közösségi oldalak „az egyetlen lehetséges és jó döntést hozták meg”, amikor felfüggesztették Trump fiókjait

Az MSZP szerint a közösségi oldalak az egyetlen lehetséges jó döntést hozták meg.

Mint ismert, már csak a hivatalos amerikai elnöki fiók elérhető a Twitteren, Donald Trump személyes oldalát ugyanis végleg felfüggesztette a mikroblog-szolgáltató az alapelvek megsértése miatt. Nem sokkal később a Facebook és az Instagram, majd a YouTube is ezt tette.

Az MSZP farkcióvezető-helyettese, Harangozó Tamás szerint ugyanakkor a cégek „az egyetlen lehetséges és jó döntést hozták meg”, amikor felfüggesztették az Egyesült Államok elnökének különböző fiókjait 

– mondta Harangozó Tamás. Az MSZP szerint mindenkinek így kell eljárni, függetlenül attól, hogy milyen politikai vagy ideológiai oldal nézeteit valló személyről van szó, ugyanis kirekesztő, megbélyegző, sőt, erőszakra buzdító posztokat senki nem oszthat meg.

atv

Hasonló hírek

Orbán Viktor: A kommunizmus egy őrült eszme volt

Edit

Március 15-ig lehet visszaváltani a feleslegessé vált megyei e-matricákat

info

Évtizedek óta nem látott fejlesztés fővárosi kórházakban

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!