Image default
Bulvár

“Hangos család vagyunk” – ilyen apa Héder Barna a felesége szerint

Büszke családjára Héder Barna, pedig meglehetősen hangosak tudnak lenni három gyerekükkel, akik lassan élsportolók lesznek.

Héder Barna, akit a Maradj talpon! című műsorban is láthattunk, már másfél éve nem szerepel képernyőn. Azonban nem unatkozik, ugyanis nagy családnak örvendhet. Az 56 éves tévés három gyerek édesapja, családjukról a Story magazinnak mesélt a feleségével.

– Amikor egymás után érkeztek a gyerekek, nem gondoltuk, hogy majd mindegyik kiemelkedő lesz valamiben. Mi csak élveztük az anya- és az apaszerepet, közben persze mindent megtettünk azért, hogy megfelelő nevelést kapjanak. Barna csodálatos apa, ő a szigorúbb, megköveteli az iskolai helytállást. Otthon minden feladatból kiveszi a részét, amikor kellett, pelenkázott, altatta a gyerekeket, most pedig, ha együtt vagyunk, rengeteget kirándulunk, társasozunk, igyekszünk összetartani a három csemetét. Meglehetősen hangos család vagyunk, ha elmegyünk valahova vacsorázni, biztos, hogy a miénk a legzajosabb asztal – mondta Héder Barna felesége, Ildikó.

Bár nem követelték gyermekeiktől, hogy sportoljanak – szüleikhez hasonlóan – Bendzsi (11) és Lujzi (10) mégis emellett döntöttek. Gerdi (7) viszont a szülők szerint minden bizonnyal nem a sportot választja majd. Héder Barna és felesége nem vállal több gyereket, így érzik teljesnek a családjukat. “Három gyerek bőven elég” – mondta Barna, aki jelenleg a Nemzetközi Vívószövetség produkcióinak vezetője.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: RAS-archívum

Hasonló hírek

Egy vagyont érnek Diana bizalmas levelei

Edit

Dakota Johnson és Leonardo DiCaprio az új álompár?

info

Hosszú idő után először szólalt meg Shane Tusup, meglepő bejelentést tett

Mazsi