Hirmagazin.eu
Belföldi hírek

Hamarosan újra elkezdődnek az év végére unalomba fulladt ellenzéki tüntetések! Oszd meg!

A Mérce összeszedte, hogy hol és mikor bukik meg ismét az Orbán-kormány a néhány ezres “tömeg” akaratának engedve.

A lap kifejti: Budapesten is több tüntetést tartanak, de számos vidéki városban is megmozdulnak az emberek a “rabszolgatörvény” ellen, illetve az ellenzéki pártok 5 pontját támogatva az év első napjaiban. Meg valami általános sztrájkról is szó van.

Január 2-án, aza ma lenne az első demonstráció: szerdán a politikailag fajsúlyos Párbeszéd még fajsúlyosabb önkormányzati képviselője, bizonyos Váradiné Naszály Márta szervezett délelőtt 10 órára tiltakozást a miniszterelnök Várba költözése ellen, aztán hogy azok, akiket ott láttunk túristák voltak-e, vagy tüntetők, nem lehetett megítélni, mert jobbára csak nézegettek.

Az időpont elég érdekes, a politikus nyilván arra számít, hogy tömegek döntenek úgy, hogy nem dolgozni, hanem az utcára mennek az év első munkanapján. Arról nem is beszélve, hogy nem a kormányfő, hanem a hivatala költözik.

3-án Szeged kapcsolódik be a tiltakozásokba. Helyi civil szervezetek és az összes ellenzéki párt szervez közösen tüntetést Védjük meg Szegedet címmel, amit Botka László polgármester is támogatott a Facebook-oldalán. 17 órától a Dugonics téren gyülekeznek majd a tiltakozók.

4-én Pécsen is megbukik a kormány, majd Szombathelyen és Gödöllőn is tartanak majd feltehetőleg politikai rendszert megrendítő tiltakozásokat.

A városban a Momentum szervezésében 18 órától kerül sor tüntetésre, Szombathelyen 17 órától helyi civil szervezetek és pártok tiltakoznak majd a Domus áruháznál, míg Gödöllőn magánszemélyek kezdeményezésére több ismertebb ellenzéki politikus lép fel majd egy vonulásos tüntetésen, amely az Alsóparkból, a Világfa mögül indul majd. De 4-én a közismerten bikaerős Vasas szakszervezet is tart majd félpályás útlezárást Pápán.

Na, de eljön a szombat, amikor biztosan megrendül a rendszer. Ugyanis 5-én, az év első várhatóan nagy tüntetését délután 14 órától a Hősök terén tartják, amelynek során valószínűleg hatalmas menetélésnek lehetünk majd szemtanúi. Lesz  ott szakszervezet, Momentum, MSZP, DK, Kétfarkú, Jobbik és a többi!

Ezen a napon egyébként bőven lesz túlórájuk a rendőröknek, hiszen Debrecenben, Szolnokon, Hódmezővásárhelyen, Komlón és Cegléden is utcára vonulnak a hangoskodó Soros-fiókák!

És mint megírtuk, szombaton MSZP-Jobbik-os aberrált tüntetés is várható Tapolcán. Ráadásul Gyurcsány Ferenc is megfújta a harci kürtöt.

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Aladadatok: PS, Mérce

Forrás: Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Kelemen szerint senki nem akarja ellopni Erdélyt!

Géza

A nap képe: Olvasónk már időben elkezdte a karácsonyi beiglik ledolgozását! Oszd meg!

Géza

Megszavazták az LMP-ben Puzsér főpolgármester-jelölti támogatását

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------