Hirmagazin.eu
Főoldal » Hallgat rémtettéről: nem tett vallomást a magyar rendőröknek a nyíregyházi családanyát kivégző orvos
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Hallgat rémtettéről: nem tett vallomást a magyar rendőröknek a nyíregyházi családanyát kivégző orvos

Nyíregyháza — Nem tett vallomást a magyar rendőröknek S. Dan (54) román származású tüdőgyógyász

A hosszú ideig Sátoraljaújhelyen praktizáló orvos 2016. augusztus 31-én rendezett vérfürdőt egy nyíregyházi családi házban. Tegnap dél körül adták át a férfit a román rendőrök a magyar nyomozóknak. A rendőrségi közlemény szerint a férfit a Nyíregyházi Törvényszék emberölés gyanúja miatt elrendelt európai elfogatóparancsa alapján adta át a román hatóság.

– Védencem most még valóban nem tett vallomást a rendőröknek, de ez nem azt jelenti, hogy előbb vagy utóbb ez nem történik meg. Amit elkövetett, azért vállalja a felelősséget, de hogy ez pontosan mi, arról nem szeretnék most még nyilatkozni – mondta lapunknak dr. Dicső Gábor, a román férfi védőügyvédje, aki azt is elárulta: védence nagyon megbánta tettét.

Úgy tudjuk, hogy S. Dan rosszul viseli a börtönkörülményeket. A férfi egyetlen vigasza, hogy a családja mindvégig kitart mellette. – Több nyelven beszélő orvosról van szó, így talán valamelyest érthető, hogy nehezen találja meg a hangot a többi elítélttel – mondta korábban Lucian Negrutiu ügyvéd, aki a román eljárásban látta el a férfi jogi képviseletét.

A gyilkos ismét Magyarországon van

Mint arról korábban beszámoltunk, a román tüdőgyógyász három évvel ezelőtt nyitott tüzet egy nyíregyházi házaspárra azok ikergyermekeik szeme láttára. Mindkettejüket fejbe lőtte. A nő szörnyethalt, a férfi túlélte a támadást. S. Dan állítása szerint áldozata és közte szerelmi viszony volt, végül azonban, amikor komolyra fordult a kapcsolatuk, a nő visszalépett. Ez dühítette fel annyira, hogy rátört a nőre és családjára.

Ezzel szemben a támadást túlélő családapa a Velvetnek korábban úgy nyilatkozott: „Nem igaz, hogy valaha is együtt éltek volna. A feleségem orvoslátogató volt, lehet, hogy a rendelőben összefutottak, de sem én, sem a gyerekek nem találkoztunk ezzel a férfival. Jól éltünk, a feleségem nem akart válni.”

A mészárlás után S. Dan Romániába szökött, és pár órával később ott kapták el a rendőrök.

Tiltott fegyvertartás volt a vád

S. Dan három évet töltött egy román börtönben tiltott fegyvertartás és fegyvercsempészet miatt. A tromán hatóságok csak azután adták ki Magyarországnak, hogy letöltötte a büntetését. Itthon feltehetőleg emberölés miatt kell felelnie.

blikk

Hasonló hírek

Bréking! Elfogták a Kőbányán meggyilkolt lány feltételezett gyilkosát

Mazsi

Illegális migránsokat fogtak el..

Géza

Halálos baleset Kisteleknél tegnap délután

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------