Hirmagazin.eu
Főoldal » Haldokló fiú kerekesszékét lopták el a lépcsőházból!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Haldokló fiú kerekesszékét lopták el a lépcsőházból!

Ellopták egy lélegeztetőgépre kapcsolt fiú kerekes székét Budapesten. A tettes az ágyhoz kötött fiú mindennapjait tette még nehezebbé – számolt be a Bors.

2015-09-04_065813

Közel egy év óta az egyik legszebb napja lehetett volna augusztus utolsó vasárnapja Pálfi Margitnak és beteg, 23 éves fiának, Dávidnak: sikerült új lakásba költözniük. Ám egy tolvaj elvette minden reményüket.

A fiú Du­chenne-féle izomsorvadásban szenved. Négyévesen diagnosztizálták nála a kórt, nyolcesztendősen kényszerült tolószékbe, tíz év múlva etetni kellett, húsz­évesen már inni sem tudott.

– Szeptember 12-én lesz egy éve, hogy lélegeztetőgépre kellett kapcsolni. Ennél a betegségnél a leépülés folyamatos, ez már a végstádium, ami tarthat egy vagy akár több évig is – mondja Margit, aki folyamatosan harcol a fiáért.

A család – Dávid, Margit és a 80 éves nagypapa – korábban egy penészes, vizes albérletben lakott, az anyának egy évébe telt, míg a kispesti önkormányzattól kapott egy lakást. Ezt azonban közel egymillió forintért fel is kellett újítani, hogy be lehessen költözni.

– Nyolcszázezer forintnyi adomány gyűlt össze, miután egy tévéműsorban szerepeltünk. Sikerült rendbe hozni az önkormányzati lakást, vasárnap beköltöztünk – meséli az asszony.

Az örömbe sajnos üröm vegyült.

Dávid szintén adományból vásárolt, új kerekes székének ugyanis a költözés végén lába kelt.

– Most ült bele először, amikor áttoltuk az új lakásba. Amíg vittük Dávidot a folyosón, a lift előtt hagytuk, legfeljebb tíz percre. Oda elvileg csak kulccsal vagy kapukóddal lehet bemenni, mégis elvitte valaki. El sem tudom képzelni, hogy tehet valaki ilyen aljasságot – mondja elkeseredetten az anya.

– Sose mondok le róla, akkor sem, ha nem segít senki. Szerencsére eddig rengetegen támogattak, reméljük, így lesz a jövőben is – mondta az asszony.

Forrás: PinkPencil

Hasonló hírek

Nem akárkit vittek el az Agrárminisztériumból – Bilincsben a helyettes államtitkár..

Géza

Védőbeszédekkel folytatódott a parndorfi ügy tárgyalása

Géza

Egy oroszlányi asszony vasrúddal agyonverte élettársát

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!