Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Haldoklik a csengelei mészáros – videó

A német férfi az M5-ös autópálya csengelei pihenőjénél gyilkolta meg a fogadott fiát, annak munkatársát pedig életveszélyesen megsebesítette.

Az életfogytiglani börtönbüntetését töltő gyilkosról az a hír járja, hogy halálos beteg, és már az ágyból sem tud felkelni – írja a Bors.

Az 53 éves török származású férfi másfél évvel ezelőtt többek között azért ölte meg a bolgár fogadott fiát, mert az tartozott neki. Két férfi, két munkatárs megállt pihenni a csengelei pihenőhelyen, amikor egy német férfi lépett az autójukhoz, és többször rájuk lőtt. A fogadott fia a helyszínen meghalt, a munkatársa túlélte a támadást.

FORRÁS: POLICE.HU

Amikor az osztrák rendőrök átadták a gyilkost Magyarországnak, állítólag már akkor is rákos volt. Az állapota pedig azóta csak romlott, már áttétek alakultak ki a szervezetében.

Orvosi papírjai vannak arról, hogy nem köteles elhagyni az ágyát, és az egészségi állapota okán a sétát is kihagyhatja. A fájdalmai miatt nem is szeret felkelni az ágyból, minden idejét ott tölti. Ezért eleinte fegyelmiket is kapott, de a bv-bíró ezeket eltörölte” – mondta a Borsnak dr. Halász Tamás, a férfi védője. A gyilkos jelenleg a szegedi börtönben raboskodik, de kivizsgálásokra rendszeresen átviszik a tököli rabkórházba. Az ügyvédje szerint nem csak a pénz miatt ölte meg a bolgár férfit, akit nevelt fiaként szeretett.

“Nagyon régen egy bolgár kórházban ismerkedett meg védencem az áldozat édesapjával. Világra szóló barátságot kötöttek, többször nyaraltak is egymásnál. Aztán a fiát szívességből magához költöztette Ausztriába. Felkarolta, munkát szerzett neki, a fogadott fiaként szerette. Aztán a fiatalember felesége is odaköltözött. Ám miután kiderült védencem betegsége, elköltöztek, és teljesen elfordultak tőle. Jól jelzi ezt, hogy korábban megígérték: a születendő gyermekük róla kapja a nevét, de ez sem így lett” – magyarázta az ügyvéd.

FORRÁS: POLICE.HU

A gyilkosságért első fokon életfogytig tartó fegyházbüntetést kapott a német férfi, ezek alapján legkorábban 30 év múlva szabadulhat feltételesen, és tíz évre az országból is kitiltották.

A célunk, hogy másodfokon határozott idejű szabadságvesztést kapjon. A megfelelő kezelések miatt Németországban szeretné tölteni a büntetését, ám életfogytig tartó szabadságvesztés esetén a jogszabályok miatt nem adható ki oda – magyarázta dr. Halász Tamás.

Ahogy korábban megírtuk, 2017 decemberében a német férfi és a nevelt fia között megromlott a viszony, és még pénzzel is tartozott neki. Amikor a férfi megtudta, hogy a bolgár hazautazik, ideges lett, és elhatározta, hogy meggyilkolja. 

Ismerte az utazási szokásait, ezért az autójával elment a hegyeshalmi határátkelőhöz, ahová magával vitte az illegálisan tartott fegyverét is. Az volt a terve, hogy ott megvárja az áldozatát, és követi. A fogadott fia éjjel érkezett meg Hegyeshalomra az egyik munkatársával, aztán folytatták az útjukat Röszke felé. Mivel mindketten elfáradtak az úton, megálltak aludni az M5-ös autópályán lévő csengelei pihenőhelynél.

FORRÁS: POLICE.HU

A német férfi követte őket. A pihenőben úgy parkolt le, hogy ne vegyék őt észre. Amikor biztos volt benne, hogy alszanak, odalépett hozzájuk, és bekopogott az ablakon. Ettől a bolgár férfinek kipattantak a szemei, nagyon megrémült, és el akart hajtani.

A támadó egyből lőtt. Ötször találta el kiszemelt áldozatát, kétszer a munkatársát. 

Az egyik golyó szíven találta a bolgárt, akinek még volt annyi ereje, hogy kivezesse az autót az autópályára. Ott a leállósávban megállt, majd meghalt. A munkatársának sikerült megmenteni az életét. A német férfi elmenekült a helyszínről, de másnap elfogták.

origo

Hasonló hírek

Nem járt szerencsével.. (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Rendőrorvosra támadt egy migráns

Edit

Hihetetlen történet: Ötmillió forintot talált vécéjében a magyar tévés

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------