Hirmagazin.eu
Főoldal » Haldoklik a csengelei mészáros – videó
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Haldoklik a csengelei mészáros – videó

A német férfi az M5-ös autópálya csengelei pihenőjénél gyilkolta meg a fogadott fiát, annak munkatársát pedig életveszélyesen megsebesítette.

Az életfogytiglani börtönbüntetését töltő gyilkosról az a hír járja, hogy halálos beteg, és már az ágyból sem tud felkelni – írja a Bors.

Az 53 éves török származású férfi másfél évvel ezelőtt többek között azért ölte meg a bolgár fogadott fiát, mert az tartozott neki. Két férfi, két munkatárs megállt pihenni a csengelei pihenőhelyen, amikor egy német férfi lépett az autójukhoz, és többször rájuk lőtt. A fogadott fia a helyszínen meghalt, a munkatársa túlélte a támadást.

FORRÁS: POLICE.HU

Amikor az osztrák rendőrök átadták a gyilkost Magyarországnak, állítólag már akkor is rákos volt. Az állapota pedig azóta csak romlott, már áttétek alakultak ki a szervezetében.

Orvosi papírjai vannak arról, hogy nem köteles elhagyni az ágyát, és az egészségi állapota okán a sétát is kihagyhatja. A fájdalmai miatt nem is szeret felkelni az ágyból, minden idejét ott tölti. Ezért eleinte fegyelmiket is kapott, de a bv-bíró ezeket eltörölte” – mondta a Borsnak dr. Halász Tamás, a férfi védője. A gyilkos jelenleg a szegedi börtönben raboskodik, de kivizsgálásokra rendszeresen átviszik a tököli rabkórházba. Az ügyvédje szerint nem csak a pénz miatt ölte meg a bolgár férfit, akit nevelt fiaként szeretett.

“Nagyon régen egy bolgár kórházban ismerkedett meg védencem az áldozat édesapjával. Világra szóló barátságot kötöttek, többször nyaraltak is egymásnál. Aztán a fiát szívességből magához költöztette Ausztriába. Felkarolta, munkát szerzett neki, a fogadott fiaként szerette. Aztán a fiatalember felesége is odaköltözött. Ám miután kiderült védencem betegsége, elköltöztek, és teljesen elfordultak tőle. Jól jelzi ezt, hogy korábban megígérték: a születendő gyermekük róla kapja a nevét, de ez sem így lett” – magyarázta az ügyvéd.

FORRÁS: POLICE.HU

A gyilkosságért első fokon életfogytig tartó fegyházbüntetést kapott a német férfi, ezek alapján legkorábban 30 év múlva szabadulhat feltételesen, és tíz évre az országból is kitiltották.

A célunk, hogy másodfokon határozott idejű szabadságvesztést kapjon. A megfelelő kezelések miatt Németországban szeretné tölteni a büntetését, ám életfogytig tartó szabadságvesztés esetén a jogszabályok miatt nem adható ki oda – magyarázta dr. Halász Tamás.

Ahogy korábban megírtuk, 2017 decemberében a német férfi és a nevelt fia között megromlott a viszony, és még pénzzel is tartozott neki. Amikor a férfi megtudta, hogy a bolgár hazautazik, ideges lett, és elhatározta, hogy meggyilkolja. 

Ismerte az utazási szokásait, ezért az autójával elment a hegyeshalmi határátkelőhöz, ahová magával vitte az illegálisan tartott fegyverét is. Az volt a terve, hogy ott megvárja az áldozatát, és követi. A fogadott fia éjjel érkezett meg Hegyeshalomra az egyik munkatársával, aztán folytatták az útjukat Röszke felé. Mivel mindketten elfáradtak az úton, megálltak aludni az M5-ös autópályán lévő csengelei pihenőhelynél.

FORRÁS: POLICE.HU

A német férfi követte őket. A pihenőben úgy parkolt le, hogy ne vegyék őt észre. Amikor biztos volt benne, hogy alszanak, odalépett hozzájuk, és bekopogott az ablakon. Ettől a bolgár férfinek kipattantak a szemei, nagyon megrémült, és el akart hajtani.

A támadó egyből lőtt. Ötször találta el kiszemelt áldozatát, kétszer a munkatársát. 

Az egyik golyó szíven találta a bolgárt, akinek még volt annyi ereje, hogy kivezesse az autót az autópályára. Ott a leállósávban megállt, majd meghalt. A munkatársának sikerült megmenteni az életét. A német férfi elmenekült a helyszínről, de másnap elfogták.

origo

Hasonló hírek

Lopakodnak a migránsok a hóesésben, azt hiszik, nem veszik észre őket rendőreink! Oszd meg!

Géza

“Neveket nem mondanék, mert ha kiderül, hogy köptem, végem” – Megszólalt a ráckevei lövöldözés egyik szemtanúja

Géza

Gödöllőnél ütközött össze négy jármű, torlódás az M3-on Budapest felé

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------