Hirmagazin.eu
Főoldal » Halálra verték a terroristák a 18 éves osztrák lányt, mert meg akart szökni az ISIS-től!
Külföld

Halálra verték a terroristák a 18 éves osztrák lányt, mert meg akart szökni az ISIS-től!

Két ti­né­dzser egy éve szö­kött meg Bécs­ből, hogy a szír ter­ror­szer­ve­zet­hez csat­la­koz­zon. Az Isz­lám Állam csak ki­ra­katfi­gu­rá­nak hasz­nálta őket, de ami­kor egyi­kük el akart szökni, ha­lálra ver­ték a ter­ro­ris­ták.

Halálra verték a terroristák a 18 éves osztrák lányt, mert meg akart szökni az ISIS-től!

Két bosnyák származású osztrák lány, Samra Kesinovic (bal oldalon) és a nála fiatalabb, akkor 15 éves Sabina Selimovic (jobb oldalon) még 2014 áprilisában szökött meg Bécsből, ahol kiskoruk óta éltek. Később kiderült, Szíriába mentek, hogy csatlakozzanak az Iszlám Állam dzsihádista harcosaihoz, és a szüleiknek csak egy üzenetet hagytak hátra, hogy ne keressék őket,
“elmentek Allahot szolgálni, és meghalni érte.“

Számos osztrák lap most arról számol be, hogy meg nem erősített információk szerint az egyik lányt, a 18 éves Samrát az iszlám terroristák halálra verték, amikor megtudták, hogy meg akar szökni az Iszlám Állam szír központjából, Rakkából.

A DailyMail információi szerint mindkét fiatal lányt kirakatfiguraként használta toborzásra az Iszlám Állam, de a férjük engedélye nélkül nem nagyon csinálhattak semmi mást. Korábban az is felmerült, hogy terhesek lettek, de ezt az egyikük állítólag egy SMS-ben tagadta.

Az egyik osztrák lap egy tunéziai nővel beszélt, aki korábban együtt élt a lányokkal, ő szerencsésen el tudott menekülni Szíriából és akkor még épségben látta mindkettejüket. Az ENSZ Terrorizmus Elleni Bizottságának egyik magas rangú izraeli szakértője korábban azt nyilatkozta, hogy információja van arról, hogy valóban mindkét lányt bevették az ISIS-be. David Scharia azt mondta, a lányok közül az egyik a harcokban meghalt Szíriában, a másiknak pedig nyoma veszett. Most úgy tűnik, hogy már mindketten meghaltak Szíriában.

Forrás: TheNews

Hasonló hírek

Brüsszel nem vitatja annak a magyar törvénynek a létjogosultságát, amely bűncselekménnyé nyilvánítja az illegális határátlépést

Edit

Itt a német borászatok válasza a koronavírus-járványra

Géza

Eltanácsolják a német lányokat a muszlim férfiaktól

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------