Főoldal » Halálos fenyegetés: vérbe borítja a karácsonyt az Iszlám Állam
Külföld

Halálos fenyegetés: vérbe borítja a karácsonyt az Iszlám Állam

Hátborzongató plakátok árulkodnak a terroristák kegyetlen céljáról: Európa több nagyvárosában is gyilkolni akarnak az adventi időszakban.

Romba döntjük az országotokat, ahogy ti is romba döntöttétek a miénket

– áll a felirat a lángba borult Big Bent és brit zászló ábrázoló plakáton. Az Iszlám Állam ehhez hasonló montázsokat készített több európai nagyvárosról is, hogy egyértelművé tegye: karácsonykor sem kímélik a kontinenst!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=513136915712075&id=100010473126385

A terroristák a karácsonyi plakátokkal jelölték meg következő célpontjaikat: New York, London, Párizs és Róma lakosai sem érezhetik biztonságban magukat az advent alatt.

Az Iszlám Állam a gyomorforgató propagandaanyaggal azt szeretné elérni, hogy az Európában élő fanatikusai kedvet kapjanak egy-egy vérfürdő megrendezéséhez. A terrorszervezet az utóbbi időkben elsősorban a “magányos farkas” jellegű merényletekre rendezkedett be: ehhez elég egyetlen fanatikus, aki autóval belehajt a tömegbe, illetve késsel és fegyverrel gyilkolja válogatás nélkül az ártatlanokat. Az ilyen támadásokat nehezebben tudják megelőzni a hatóságok, mivel nem előzi meg őket hosszas tervezés, spontán történnek.

This is worrying.

Közzétette: Daily Mirror – 2017. november 25., szombat

Európa több nagyvárosában is betonakadályokkal vették körül a karácsonyi vásárokat, hogy a terroristák ne tudjanak gázolásos merényletet végrehajtani – tavaly Berlinben így 12 embert ölt meg a tunéziai dzsihádista, Anis Amri.

A plakátok azonban egyértelművé teszik: az Iszlám Állam nem adja fel.

Nem kegyelmezünk a fiataloknak, öregeknek és a nőknek sem – mindannyian fegyvereink célkeresztjében vagytok, és ami ezek után jön, az még rosszabb lesz

– ígérik egyik véres plakátjukon.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Lecsapott Japánra a szezon 17. trópusi vihara

Géza

Szentév – Megnyitották a vatikáni biztonsági kapukat

info

Szörnyű baleset tegnap! Négy gyermek halt meg a vasúti átjáróban!

Géza