Hirmagazin.eu
Főoldal » Hajtóvadászat indult: kirabolta a győri postát egy férfi
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Hajtóvadászat indult: kirabolta a győri postát egy férfi

A rendőrség már nyomravezetői díjat is kitűzött, még mindig nem találják azt a férfit, aki múlt pénteken fosztotta ki a postát.

Nettó 500 ezer forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság annak a személynek, aki segítséget nyújt a győri postarabló kézre kerítésében. A férfi még múlt pénteken 11 óra 20 perckor fegyverrel vagy annak utánzatával rabolta ki a győri 6. számú postahivatalt, azóta szökésben van.

Hajtóvadászat indult: kirabolta a győri postát egy férfi
Fotó: police.hu

A rabló megfenyegette a posta alkalmazottját, aki ezért átadta neki a kasszában lévő pénzt – ezek után a férfi elmenekült. A rendőrségi közlés szerint a rabló 30-40 év közötti, 175-180 centiméter magas, átlagos testalkatú, akcentus nélkül beszél magyarul. A bűncselekmény elkövetésekor fekete, kapucnis felsőt, kék farmernadrágot, sportcipőt és baseball sapkát viselt, arcát egy sötét sállal takarta el. Egy hagyományos kerékpárral közlekedett és a rablás előtt percekig várakozott a posta melletti iskola kerítésénél.

A nyomravezetői díj annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során a hatóság rendelkezésére bocsátja. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az ismeretlen elkövetővel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen a police.hu-n található elérhetőségek egyikén.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Fiktív számlagyárra csapott le a NAV

Géza

„Mintha nem is egy életről lenne szó” – Felháborodott az eltűnt villanyszerelő családja az ítéleten

Géza

Bárddal raboltak ki egy dohányboltot Szegeden

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------