Hirmagazin.eu
Főoldal » Hajszálon múlt a tragédia: négygyermekes családanya menekítette ki a gyerekeket az égő házból Baranya megyében – VIDEÓ
Belföldi hírek

Hajszálon múlt a tragédia: négygyermekes családanya menekítette ki a gyerekeket az égő házból Baranya megyében – VIDEÓ

Egyedül menekítette ki négy gyermekét az égő házukból egy családanya Szilágyon. Ötéves fia öngyújtóval játszott a házhoz épített pajtában, először ott csaptak fel a lángok, majd a tűz szinte percek alatt átterjedt a család otthonára is.

Nagy erőkkel dolgoznak a tűzoltók a Baranya megyei Szilágyon. Egy pajta és a hozzáépített lakóház gyulladt ki. Teljesen leégett az épület, amiben egy négygyermekes család élt, a pajta pedig szinte szó szerint porig égett.

Az édesanya egyedül volt otthon a gyerekekkel, amikor felcsaptak a lángok a pajtában, a tűz aztán átterjedt a házra is. A nő mentette ki a négy kicsit a lángoló otthonukból. Nem akart nyilatkozni a Tényeknek, de kamerán kívül elmondta, 5 éves kisfia öngyújtóval játszott a pajtában. Valószínűleg meggyújtott egy papírt, amit aztán eldobott, ez okozhatta a tüzet. A szomszédok szerint sok baj volt a gyerekkel.

A közelben lakók közül többen is riasztották a tűzoltókat.

“Otthonról jöttem, amikor láttam a füstöket, aztán gyorsan felhívtam a tűzoltókat. De akkor már hívták a többiek itten, mert már itt álltak többen” – mondta egy másik szomszéd.

A helyszínre a pécsi és a komlói hivatásos tűzoltók érkeztek.

“A tűzoltók öt sugárral fékezték meg a lángokat, ahol nem csak a két égett épületet kellett oltaniuk, hanem a szomszédos épületre átpattogó szikrák miatt az ott lévő nádfedeles tetőt is el kellett oltaniuk” – közölte Dr. Sárkány Sándor, a Baranya Megyei Katasztrófavédelem szóvivője.

A videó itt érhető el!

A két épület nagyon közel van egymáshoz, a nád pedig könnyen lángra kapott.

A tűzoltók több óráig dolgoztak, mire eloltották a lángokat. A ház lakhatatlanná vált, biztosítás nem volt rajta. A négygyermekes család most az édesanya szüleihez költözött.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Illusztráció: MTI/EPA

Hasonló hírek

Most érkezett: földrengés volt Magyarországon!

Mazsi

A Gój motorosok üzentek az ellenzéki hisztizőknek: Pofa alapállásba!!! Oszd meg!

Géza

Ezért hajtott végre kényszerleszállást a világ legnagyobb utasszállító repülőgépe a Liszt Ferenc repülőtéren

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------