Hirmagazin.eu
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Hajnali jókívánságok.. – videó

Rendőrség! Jó reggelt! – üdvözölték viccesen rendőreink hajnalban, otthonában a lopással gyanúsított célszemélyt!

Két címről három embert állítottak elő érdi rendőreink, egyikük a szekrényből bújt elő. Lopással gyanúsítják őket.

Egyenruhások ébresztették 2021. január 12-én hajnalban két érdi ház lakóit. Az egyik címen elfogtak egy 18 éves férfit és egy 30 éves nőt, a másik ingatlan emeletén egy szekrényben keresett hiába menedéket egy 26 éves nő. A három előállítottat két lopással hozták összefüggésbe, amelyekben a legaktívabb főszerepet a 18 éves férfi játszotta, a két nő a bűncselekményekhez használt autó vezetésével segédkezett.

A gyanú szerint a 18 éves férfi 17 éves társával érkezett 2020. november 22-én délután egy Oportó utcában leparkolt kocsihoz. Betörték a jobb első ablakát és az utastérben talált női, iratokkal teli táskával, pénztárcával, 2 darab aranygyűrűvel, és néhány ezer forinttal bepattantak a távolabb megálló, 30 éves nő által vezetett kocsiba, és elhajtottak.

Egy hónappal később, 2020. december 30-án kora este egy Fényező utcai ingatlan közelében állt meg autójuk, benne a két nő, a 18 éves férfi és fiatalkorú társa. A kiszemelt ház kerítésén az udvarra mászva összeszedték, amit találtak, 20 darab alumínium csövet, kb. 80 kiló alumínium hulladékot, 3 darab 20 literes kannát, 3 darab mosógépdobot, 10 kilogramm rézkábelt, rézcsapokat, réz idomokat és csöveket, kb. 250 ezer forint értékben.

A 30 éves nő, a fiatalkorú, valamint a 18 éves férfi panasszal élt a gyanúsítás ellen, a bűncselekmények elkövetését tagadták, érdemi vallomást nem tettek, a 18 éves férfi kóros aluszékonyságban szenvedhet, mert elmondása szerint mindkét bűncselekmény időpontjában otthon aludt. A 26 éves nő ugyan panaszt nem tett a gyanúsítás ellen, de vallomást sem.

Az Érdi Rendőrkapitányság lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le velük szemben a további eljárást, a két nő és a fiatalkorú szabadlábon védekezhet. A 18 éves, állandó munkahellyel és legális jövedelemmel nem rendelkező, négy további, ugyancsak lopási üggyel korábban már meggyanúsított férfi letartóztatását kezdeményezték, az ügyészi indítvány alapján a bíróság bűnügyi felügyeletét rendelte el.

police

 

Hasonló hírek

Most érkezett: megnevezték a feljelentett vízilabdázókat

Mazsi

Halálos traktorbaleset Szabolcsban

info

A vád szerint a Dunába dobták VV Fanni holttestét

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------